Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Bi sen anladin miki'yi biri diyo o ne,biri diyo animasyon mu he animasyon

teşekkür ederimmm 10 tane meg,kıpır kıpırlarrr
oy oyyyy maşallah onlara
Sütten kesilince göndert bana bi tane

Mikiyi de anlarık yaneeee bunlar saf boşver onnarı sen

Neden öyle söyledin çabuk izah et
Ikizler burcu ipe sapa gelmeyen burclarin basindadirda ondan
Zekalari cok hizli calisir cok hizli karar verir ve aninda uygularlarlar
Merhametlidir ama cabuk sklirlar ansizin ruh degisimleri yasarlar
Onlarin hizina erisebiliyorsan ne ala yetisemezsen arkada kaldiginda cokta donup arkalarina bakmazlar ksitlanmayi sevmez ozgurlugune mani olsn bir seye gelemz zekalari cok hizli calistigindan hemen anlar hemen kavrar yasar bitirir daha ys indakiler kavramaya baslarken o coktan bitirdiginden baska dala atladinda yanlis anlasilms ihtimslleri cok yusek olurlar bu yuzden
Maymun istahli goxukurler cogu zaman ve cift karskterlidir ler bu kotu bisey ceildir aslinds bir lutuftur da yanlis ansilmays musayittirler cift karakterli olanlar uc burcta vardir bu balik ve yayda vardir o yuzcen bu burclar yanlis anlasilmaya cok musayittirler can cazim ondsn aboo dedim

Ben İzmirdeyim.. Valla çok ama çok isterim de ama biliyosun kadro zaten kalabalık benim
Hmm. Zaten 8 tanesi ayrılmıştı hamileyken bu cinsin meraklısı çok sen bilirsin. Hamile olduğunu duyan herkes bitanesini bana verin diye yalvardi o 2 sinede buluruz yuva. Olmazsa birini ben alicam

Bilir beni meyra kuşumm

Mucks meg kuşum: **

Çıkarcam da bi huzur vermiyorlar
Kemerimide alıp kaçcam forumdan

: ))))

İyiyim Hain olmayan harbiSen nasılsın

Gelip sordular Leyla ile mecnunumuz sinemaya gittiler dedim.Kuşlardan kopya aldım

Nahain harbi: ))))))

Yok canım önemli değil

: ***

hoş buldum kuşuumm nasilsin

Bende iyiyim kuşlar endiselenmis baya

İyiyim kuşum çok sağol: **
Sen nasılsın balım?
O yavrular kopek yavrusumu? Cinsi ne?: )

Çok doğru tespit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…