HahahhahaTolin'e paçalı don ör ,o başkasını giyemez
Benmde en sevdigim renk ondan sana mor örüyormEn sevdiğim renk nerden bildin
Becerebiliyorsan daha iyi olurHahahhahaona tulum orcem baştan aşağı her yerini sarsin
Sen benimkini iki ter iki duz yap talastikli olsunOlur tatlim. Bi tersss,iki duzzzbi tersss iki duzzzzz
Benmde en sevdigim renk ondan sana mor örüyorm
Likralı olsun istiyorsun o zamanSen benimkini iki ter iki duz yap talastikli olsun
valla bende ılmıyorum pampaTolin bu isin sırrı ne herkes seni sıkıştırıyo
Tolin cik cik cik cik
ımzalı resımde ıstemısın nevoşşşşEvet doğru sana çok büyük hayranlığım var hatta ailece severek takip ediyoruz
benım pacalı donlarımdan yollıycam sanaTolin'e paçalı don ör ,o başkasını giyemez
Iyidir ablam senden nberNehaber
Tamam canim bunu dedigin iyi oldu,seninkine daha baslamamistimSen benimkini iki ter iki duz yap talastikli olsun
Evet adresimi vereyim yollavalla bende ılmıyorum pampa
ımzalı resımde ıstemısın nevoşşşş
benım pacalı donlarımdan yollıycam sana
İyiyim canım sağol sizi gördüm daha iyi oldumIyidir ablam senden nber
mucuksssvalla bende ılmıyorum pampa
ımzalı resımde ıstemısın nevoşşşş
benım pacalı donlarımdan yollıycam sana
Fena hallerdeyimkisorma abla buraya girdim nesem yerine geldi geneİyiyim canım sağol sizi gördüm daha iyi oldum
Hayırdır canım bir sıkıntı mı varFena hallerdeyimkisorma abla buraya girdim nesem yerine geldi gene
O yuzden bende sizi gordum dahada iyi oldumm
HoşgeldinKahvem
Heee boyuk olan kalcalarimi dahada dag gibi gostersin yap yspTamam canim bunu dedigin iyi oldu,seninkine daha baslamamistimacaba seninkini sakalli iptenmi yapsam
Klasik karin agrisi donemleriii fazla alinginim bana iyi davraninHayırdır canım bir sıkıntı mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?