Ablam pek kaile almaÇatlıyor zatiiii
Kanıtla bunu hemenyoksa bitersin ona göre
999 ayar altin nasıl oluyo ablamEvetttt 999 ayar altından hemde
Süt disi o ablası ondançoçuğa bu yaşta öğret doğuştan fıçalanmamış bunun sanki
İyilik tatlım ne olsun bildiğin gibi
Sen hain plan yapmayı bilmiyorsunevet yaradı bı suru haın plan yaptım
Yüreğine insede reklamda gördüm ne kadar artmışbez fiyatları.en az ayda 3 paketHahahahbende.alcamondaaannn kocam birazpintidir yüreğine iner görünce
nenemmmmm
hemsonu sıteden atayımda gor sen
Ablam pek kaile almaYazık inanıyormuş gibi yapabiliriz
nenem ben dedımkı bunları neneme gostercem dıdım o da hemen benım ozel mesajlarım sıldı edıtor ya hain nevosşÇatlıyor zatiiii
Kanıtla bunu hemenyoksa bitersin ona göre
yooo ben daha 15 yasındayımHadi ordan
Sen benden büyük müsün ona bir net cevap ver
Altin emzikleri kaptinnn bizin donlari unuttun demiAltın emzik miii. Tamaammm kabulll
He yaw çok pahalı ciddenYüreğine insede reklamda gördüm ne kadar artmışbez fiyatları.en az ayda 3 paket
nenem ben dedımkı bunları neneme gostercem dıdım o da hemen benım ozel mesajlarım sıldı edıtor ya hain nevosş
yooo ben daha 15 yasındayım
Waoooovvvvvvv
Mesaj silmek yasak ben senin mesajını nasıl sileyimnenem ben dedımkı bunları neneme gostercem dıdım o da hemen benım ozel mesajlarım sıldı edıtor ya hain nevosş
yooo ben daha 15 yasındayım
Tolin'i takip edip tüm mesajlarını sileceğimBak sennnn sorarım ben ona
Nevoşşşşşşş niye sildin annem
Benim bir dusuk yaptiktan sonra aslinda korkuyorum bir daha uzulmek istemiyorum ama bir kiz bebegim olsa soleee benim gibi sarisin olsaaHahahahbende.alcamondaaannn kocam birazpintidir yüreğine iner görünce
Anasinin totosunu ye senuffff harbının bebesı olursa yandık anası boyleyse
Daha önce yaptıklarını biliyoruz pek işe yaramadıneden bılmıyormusum
evet senın nenen olamam ben daha cıtırımMesaj silmek yasak ben senin mesajını nasıl sileyimUtanmadan gencecik fıstık gibi Ablama nen diyor
O zaman benim nenem olamazsın
Anasinin totosunu ye senhain kiskanc tolin
Benmde kadın hastaliklarim var. 2,5 senedir ugrasiyoruz tedavi görüyorum. Hissediyorum ama bu sene uğurlu gelcek bana,hamile kalicamBenim bir dusuk yaptiktan sonra aslinda korkuyorum bir daha uzulmek istemiyorum ama bir kiz bebegim olsa soleee benim gibi sarisin olsaa
Annem dese bana ufff zaten duygusalim simdi yaa nee dertlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?