Canım ohh çekmek kolay olmuyorins ablam bixim icinde aynisi olur cok sknti yasadigimdan artik bende oh cekmek istiyorum
Çok tatlı amaYazık çocuğa öyle sanacak herkes.
hayiiirrr cok tatliiiAnneciiim çok korkunç
Ahandaaa
Olsun ben bulup sana yollayacağım
Sırf bunu ağzına tıkmak icin çocuk dogurulur becok komik yaaa
bundan sonra bu topıgın nenesı benım baska nene gorursem yakarım
Napiyon tolin nenebundan sonra bu topıgın nenesı benım baska nene gorursem yakarım
Evet ama hazır olsun istemiyorum doğal olmasından yanayımOrman meyveli sos diye hazırı var canım
Aah ah küçüklükleri en kolaymış bilemedim bilemedim.Canım ohh çekmek kolay olmuyorÇocuklar oluyorlar büyüyorlar sorunlar bitmiyor ..Sağlığımız yerinde olsun gerisi geliyor
İzle vaktin olursa.Çok güzel tarifler veriyorlar.Show Tv`de hergün 12 gibi.Mutfağı çooooook güzel.Daha 10 gün var
Yok izlemedim önce evleri şehirleri geziyordu izlemiştim ama bu söylediğine denk gelmedim.1-2 program var yöre yöre geziyorlar onları izliyorum denk gelirsem çok hoş oluyor
Hoşgeldin hemşom nehaber
Sen doğur ben alıp yollayacağım hatırlatırsınÇok tatlı ama
hayiiirrr cok tatliii
Ahandaaaalmazsan evini basarım nevos
Sırf bunu ağzına tıkmak icin çocuk dogurulur be
Daha bizim bebek bile yok olunca napcaz bilmiyorumCanım ohh çekmek kolay olmuyorÇocuklar oluyorlar büyüyorlar sorunlar bitmiyor ..Sağlığımız yerinde olsun gerisi geliyor
nevossss sımdı nenemle aranı bozayımda gor sen
ben cıtır neneyımNapiyon tolin nene
TememSen doğur ben alıp yollayacağım hatırlatırsın
Ozmn vişne suyu nişasta pişirip yapıyosun .Dondurucumda hep olur vişneye bayılıyoruz.Evet ama hazır olsun istemiyorum doğal olmasından yanayım
Haklısın canımAah ah küçüklükleri en kolaymış bilemedim bilemedim.
Ben son bıratığımda mapustu çıktı mıAaa yinemi .hapsoldu.
Hoşgördüm benin meleğimHoşgeldin Efser.
Azıçık fırcalasan iyiydi
Çocuğum.olunca bu emzikten alcam
Sırayı bozmıyayımins ablam bixim icinde aynisi olur cok sknti yasadigimdan artik bende oh cekmek istiyorum
Ben o satte meşgul olduğumdan hiç denk gelmedim o zamanİzle vaktin olursa.Çok güzel tarifler veriyorlar.Show Tv`de hergün 12 gibi.Mutfağı çooooook güzel.
Selam hanım abla hoşgeldin.
Ben hiç denemedim de bugün Nursel`in Mutfağı`nda yaptılar oradan biliyorum.Seyrettin mi hiç o programı.Kendi evinde program yapıyor kadın.Evine hastayım.
SelamTolin serbest mi
İyi yapmışsın AblacımTolin aramızı bozmaya çalışıyor bilmiyorki o ne kadar zor
Çocuğum.olunca bu emzikten alcam
bundan sonra bu topıgın nenesı benım baska nene gorursem yakarım
Gecen bende bir bebek elbisesi gordumm zibindi totosunda ben babamin prasina ediyom diyoduÇok tatlı ama
hayiiirrr cok tatliii
Ahandaaaalmazsan evini basarım nevos
Sırf bunu ağzına tıkmak icin çocuk dogurulur be
ooooooooooooo hain efserde burdaymısssssBen son bıratığımda mapustu çıktı mı
Hoşgördüm benin meleğim
Azıçık fırcalasan iyiydinehaber hemşom
Sırayı bozmıyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?