olmaz pacalı donlarımı herkeş kapışır bana kalmaz sonraNevoş ezdi bizi, dolabını satışa sun hadi
Senin canını kim sıktıO zaman sizi memnuniyet topiğine alalım
senı kazene sıkayet edıcem bbıze ulasına yazıcam senıÖyle işteBoşver
Hadi gidip şikayet edin ne olur
Zaten kapışsınlar diye koyacaksın akıllımolmaz pacalı donlarımı herkeş kapışır bana kalmaz sonra
Tolin'in konusu var senin yokNevoş ezdi bizi, dolabını satışa sun hadi
aa ben görmedim gidip bakayımTolin'in konusu var senin yok
Yaz vallahi çok merak ediyorum ne diyeceğini ve ne cevap alacağınısenı kazene sıkayet edıcem bbıze ulasına yazıcam senı
bben ne gıycem sonra donsuzmu gezeyımZaten kapışsınlar diye koyacaksın akıllım
Bayağı oldu galiba kapattığımı hatırlamıyorumaa ben görmedim gidip bakayım
kazen dıycekkı tamam tolıncım hemen atıyorum nevosu dıycekYaz vallahi çok merak ediyorum ne diyeceğini ve ne cevap alacağını
yolla bacim fotoyusenı kazene sıkayet edıcem bbıze ulasına yazıcam senı
Kim ne yapsın senin paçalı donlarınıolmaz pacalı donlarımı herkeş kapışır bana kalmaz sonra
Sen seksi hatunsun bilirsin nasıl gezeceğinibben ne gıycem sonra donsuzmu gezeyım
Atarsa kına yakarsınkazen dıycekkı tamam tolıncım hemen atıyorum nevosu dıycek
Tolin'e fal falan bakma önce kurabiye yapsınyolla bacim fotoyu
hadı saklama nevosss benım pacalı donlarımdan gecen gun ıstıyodun nolur banada al dıye attıttırma o mesajları sımdı burayaKim ne yapsın senin paçalı donlarını
bı ara donsuz fotolarımı sıteye yukleyımde herkes kacıssınSen seksi hatunsun bilirsin nasıl gezeceğini
Ben biraz daha yaşlanırsam senden isteyeceğim şimdi ihtiyacım yokhadı saklama nevosss benım pacalı donlarımdan gecen gun ıstıyodun nolur banada al dıye attıttırma o mesajları sımdı buraya
bı ara donsuz fotolarımı sıteye yukleyımde herkes kacıssın
Temelli uğurlayalım seni sonrahadı saklama nevosss benım pacalı donlarımdan gecen gun ıstıyodun nolur banada al dıye attıttırma o mesajları sımdı buraya
bı ara donsuz fotolarımı sıteye yukleyımde herkes kacıssın
Pinkom sen buna uyma arkasına senide sürüklüyorTemelli uğurlayalım seni sonra
Bastan solicektin kuzum yaaTolin'e fal falan bakma önce kurabiye yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?