- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
şahane!Kıslaaar avatarımdaki menekşem nasssıl.Pencerelerim menekşeylen dolu.
Hosbulduk canim :) naber nasilsinHoşgeldin tatlım
İyilik canımHosbulduk canim :) naber nasilsin
Yemek yemeğe gittikyupiiiii sonunda bu topık bosalmıs
Misafirlikteyim ama yinede burdayımyupiiiii sonunda bu topık bosalmıs
gitmiyeydınız bananeYemek yemeğe gittik
hain efserMisafirlikteyim ama yinede burdayım
Ne yapıyorsun yaramaz cadıgitmiyeydınız banane
hain efser
orası nevosun bolumu gıdelım de oaraları toz dumana katalım nevos toplamakla ugrassınBirazda bit pazarına gidek
ooooo nevos hanım ıyıyız sız nasılsınızNe yapıyorsun yaramaz cadı
memnuniyet topiğine gidip memnuniyetimizi belirtelimorası nevosun bolumu gıdelım de oaraları toz dumana katalım nevos toplamakla ugrassın
ooooo nevos hanım ıyıyız sız nasılsınız
Dağıtın ama ben toplamam Kazen ilgilenir sizinle ama toptan temizlik olmasın dikkat edinorası nevosun bolumu gıdelım de oaraları toz dumana katalım nevos toplamakla ugrassın
Hangi konu hakkında olmayan konularınız hakkında mımemnuniyet topiğine gidip memnuniyetimizi belirtelim
Senin hakkında edecektik, ama istersen memnuniyetsize gidekHangi konu hakkında olmayan konularınız hakkında mı
ama ben memnuniyetsızlık topıgıne gıderım nevoşu şıkayetememnuniyet topiğine gidip memnuniyetimizi belirtelim
hayırdır nevoş hanım neyınız varDağıtın ama ben toplamam Kazen ilgilenir sizinle ama toptan temizlik olmasın dikkat edin
İyi değilim azıcık tadım vardı oda kaçtı
Nevoş ezdi bizi, dolabını satışa sun hadiorası nevosun bolumu gıdelım de oaraları toz dumana katalım nevos toplamakla ugrassın
O zaman sizi memnuniyet topiğine alalımSenin hakkında edecektik, ama istersen memnuniyetsize gidek
Öyle işteama ben memnuniyetsızlık topıgıne gıderım nevoşu şıkayete
hayırdır nevoş hanım neyınız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?