Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nevoş gelen bdv ye konu açıyordu şimdi özelden işlerini hallediyolar galibaAkıllı olun
Bana tekrar birşey yazmadı ben de bildirmedim belki gerçekten merak ediyordu sorunu vardı![]()
Bu isi artik genclere biraktim diyosun ya niTabi canımAma uzun zamandır 1-2 alıp geri veriyorum çok üste çıkmıyorum
![]()
Dur bakalim heleAkıllı olun
Bana tekrar birşey yazmadı ben de bildirmedim belki gerçekten merak ediyordu sorunu vardı![]()
Sen sahipsiz deilsinCanım siteye yeni gelen beni takibe alıyor çenesi düşük olunca![]()
Gordu gununu pis sapikOhhh iyi olmuş![]()
Okadan kisiyiz koruruz demi laciiiSeni sahipsiz sanmasınüleyn.
Evet canım bana birşey sorabilir miyim diye çok mesaj geliyor bazen soruyu beklerken korkuyorumNevoş gelen bdv ye konu açıyordu şimdi özelden işlerini hallediyolar galiba![]()
Arkam kuvettli değil mi![]()
Yok canım sizde kilo almayın sonra vermesi zor oluyorBu isi artik genclere biraktim diyosun ya ni
Dur bakalim hele
Sen sahipsiz deilsin
Gordu gununu pis sapik
Okadan kisiyiz koruruz demi laciii![]()
Aslıda Toline verseydik ya havaya uçurdu işteBu isi artik genclere biraktim diyosun ya ni
Dur bakalim hele
Sen sahipsiz deilsin
Gordu gununu pis sapik
Okadan kisiyiz koruruz demi laciii![]()
Olmayan bıyıklarımı kıvırasım geldi.Bıyık kıvıran smile.
![]()
Pink nasil anladi yazildigini onu anlamadimbenYok canım sizde kilo almayın sonra vermesi zor oluyor
Sağolun canlarım
Koruyun beni![]()
O mapusluk oluyo ona duyurmayalım başını belaya sokmasın.Aslıda Toline verseydik ya havaya uçurdu iştehepimizin adına
![]()
Tolin anca bize havasi disariya kediAslıda Toline verseydik ya havaya uçurdu iştehepimizin adına
![]()
Pink benim profili kontrol ediyor bir aksiyon var mı diyePink nasil anladi yazildigini onu anlamadimben![]()
Daha uzun pıyıklı seviyom ben
![]()
Bir taşla 2 kuş olurdu işte fena mıO mapusluk oluyo ona duyurmayalım başını belaya sokmasın.![]()
Tevvekli,ben diyom bu sapıklar neden dadandı cocun yüzünden o olsaydı tikerdik topiğeBu nasıl![]()
Ah benim corcu kaybetmeseydim o tam senlikti![]()
Corcu kaybettim bendeki resim link olarak çıkıyorTevvekli,ben diyom bu sapıklar neden dadandı cocun yüzünden o olsaydı tikerdik topiğe![]()
Bu biraz metroseksüel kurdelesi var.Bu nasıl![]()
Ah benim corcu kaybetmeseydim o tam senlikti![]()