- 8 Aralık 2011
- 46.139
- 169.547
- 798
EvetYok boşver onlar güzel değil sen yeşilliklerini yemeye devam et![]()
Benim yanimdasınız o zaman yineSonrada hep beraber diyet topiklerine dadaniriz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetYok boşver onlar güzel değil sen yeşilliklerini yemeye devam et![]()
Benim yanimdasınız o zaman yineSonrada hep beraber diyet topiklerine dadaniriz![]()
biz de bu cene olduktan sonraa ordakiler bizi kovalarSonrada hep beraber diyet topiklerine dadaniriz![]()
Benim esim kadarmi bilmem ama gece adam ekmek arasi yapip yiyor adam cita gibi ole gicik oluyorum kiiÇok abartmadan yemek lazımBenim de eşim çok boğazlı benide gaza getiriyor
![]()
Tolin mi burda Allah yardimcimiz olsun ozamanTolini görünce buraları boş bırakmaya gelmez dedim koştum geldim![]()
Hos geldin canimSelaaam.![]()
Kendimize özel topik acariz bizdebiz de bu cene olduktan sonraa ordakiler bizi kovalar
Diyet topiginde sen ucuza ne bulduysan al kola ic dersenn toplucaa totomuza tekmik yeriz![]()
Dr karatay inekler ot yiyo yağlanıyo yimeyin didiYok boşver onlar güzel değil sen yeşilliklerini yemeye devam et![]()
Lacooo hoş geldin çılgın şeySelaaam.![]()
Hoşbulduk taklım.Hos geldin canim
Herşey zayıflamak ,yenilenmek içinEvetartık DNA maydanozla aynıdır nevoş ben bir otum
Benim yanimdasınız o zaman yine![]()
Selam şekerçiğimSelaaam.![]()
Hoşbulduk .Sabahtan beri.dilime dolandı şu şarkı Harbi selam çaksana diye söylüyorumLacooo hoş geldin çılgın şey![]()
Benimki yemek yemez akşam yemeğinden sonra ama tatlı,pasta,çerez,meyve hatta gece buğday nohut ile hedik yaparız ondan yaptırır.Buğday kavururuz kavurga deriz ondan yapar hiç ağzı boş durmazBenim esim kadarmi bilmem ama gece adam ekmek arasi yapip yiyor adam cita gibi ole gicik oluyorum kii
Heee o olr bakkk acsakmi acepKendimize özel topik acariz bizde![]()
Selaam cicim canım.Selam şekerçiğim![]()
HoşgeldinSelaaam.![]()
Sahipsiz bırakmayalım topiğiTolin mi burda Allah yardimcimiz olsun ozaman![]()
Valla ot yiyorum ya resmen artıkDr karatay inekler ot yiyo yağlanıyo yimeyin didi![]()
Öyle NevoşHerşey zayıflamak ,yenilenmek için![]()
Zaten bende esime uydum evlendikten sonra fena kilo aldim o gun esim bana zaten hafiften laf vurdu ama bakalimBenimki yemek yemez akşam yemeğinden sonra ama tatlı,pasta,çerez,meyve hatta gece buğday nohut ile hedik yaparız ondan yaptırır.Buğday kavururuz kavurga deriz ondan yapar hiç ağzı boş durmaz![]()
Karatayın diyeti diyetlik değil ondan sadece tatlı ve ekmek,hamur işi,pirinç yasakDr karatay inekler ot yiyo yağlanıyo yimeyin didi![]()