Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Ellerinize sağlıkBenim canım bu ara hep tatlı istiyorBugün tuttum kendimiYa kek yapıyorum ya kurabiye
Afiyet olsun
aynen canımcım fena sardım bu aralar 2 aydır nerde kek nerde tatlı üşenmeden hepsini yapıyorum bilmemkiii ne olacak bu halimm illa evde olacak bir tatlı..

Canım siteye yeni gelen beni takibe alıyor çenesi düşük olunca
Yok canım o aslında öyle değil bende yeni üye oldum evim evim güzel evime takılıyodum arada bakıyorum gene ee diğer topiklerede bakıyorum bazende katılıp yorumda yapıyorum ama şöyle ciddi samimi bir yemekteyiz bölümü var yani bu topik.. ee bakıyorum diğer topiklere( bazıları müstesna tabi.. abidik gubidik sarmıyor.. samimi ciddi bazen şaka olan bu topiğe sarıyorsun cicim ama senden kaynaklı bu hemen farkediliyorsun o yüzden şikayet etmee

Herkese gunaydın

Yalnız degılsın bende o kilodayım :) gitmiyor çok sevdi benim vucudumu
Bi aralar 84 gördü bu beden azmettim 30 kilo verdim ama sporla bekarım o zaman baştan doğmuştum sanki evlendim (şükür)hamile kaldım hemen tekrar oldum 84 doğurdum gene azmettim verdim 62 ye kadar düştüm öylede gidiyorduk bedenimle ..anaa o dane bu aralar kek tatlı işlerine sardımm ama öyle böyle değil illaki evde olacak her akşam dün tartıldım 67 olmuşum 3 ayda... kafamı nerelere vurayımm

Gene verirsin azimlisin sen ben veremıyorum doğumdan sonra kaldı kilolarım. Diyetmi yaptın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…