Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Abiye ceket pantolan ne isterseniz anında dikilir.
Yok anacım nerde öyle dikiş dikmek bünyeme ters benim,parçalarım o kumaşları
Ben baya sarmıstım gençken bi etek diktim uzun stajda giymek için sonra o etege yandan diz kapağa kadar yırtmaç açtım bisonrakı sene yırtmaca kadar kesip kısalttım birazda öyle giyinip lodoslu bir günde uçtu gitti etek dayanamadı eziyetlere.

Deli çağlarımda kot pantolonlarımı daraltırdım makinede dapdar olurdu içine zor girerdim,illaa daracık olacaktı ..
Senin etek bayağı bir evrim geçirmiş yani başına gelmeyen kalmamış

Bide at kostumu dıkmıslıgım var yıl sonu gösterisi için sonra hayat şartları sıkıntılar derken bıraktım yoksa cemil ipekciye asıstan olurdum

Gene verirsin azimlisin sen ben veremıyorum doğumdan sonra kaldı kilolarım. Diyetmi yaptın sen
eh diyet sayılır ekmeği kestim pilav yemedim hamur işlerini bıraktım ama en önemlisi spor yaptım yüzmeye gittim aikidoya yazıldım ..ki halen devam ediyorum buna bide koşu bandı felaket kilo veriyosun ondaa..diyetisyene gitmedim ve inan hiç zorlanmadım istek şart kilo verirken birde terlemek ve spor..

Çok teşekkür ederim

2oo e aldım,kızım istedi evde ufak tefek bişiler yapmak için aldık,paça yapma mesela iyide olacak
1 ay kadar dikiş kursuna gitti etek bile dikti kendine
vayy anası gibi hamaratlı desene doğru her eve lazım aslında benimki kaynanamda duruyo seneler varki yüzünü bile açmadım kii çok iyi nakiş yaparım kursuna gitmiştim bir zamanlar ama sevmiyorum ya örgü mörgü işlerini dantel filan sıkıyor beni..

Seviyor böyleşeyleri,hırkalarının kenarlarına süslü püslü şeyler alıp dikiyor,metreyle satılan dantel tarzı şeyler varya ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…