Aman aman hamarat hemşom pasta kategorisinde bir numara olacaksınSana bi koşu pasta yaptım geldim cimcimem
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman aman hamarat hemşom pasta kategorisinde bir numara olacaksınSana bi koşu pasta yaptım geldim cimcimem
![]()
Hey maşallah, harbinin pastayı ye sen iyisimiŞöbiyet![]()
Çok güzel ben seviyorum, etle ağır olur, tavuk daha çok yakısıyor içineEvet tavuk ve nohut koymuştu içineEt ile yapsan bir kısmını nasıl olur acaba tadını bilmiyorum ama kafamda tasarlıyorum sadece
Ondan birşey diyemiyeceğim
![]()
Afiyet olsunCokk Teşekkürler ellerine saglik cok gusel olmus![]()
Pasta kategorisi,ben,1 numara olmakAman aman hamarat hemşom pasta kategorisinde bir numara olacaksın![]()
Ben de yapayım çok meraklıyım farklı tatlaraHey maşallah, harbinin pastayı ye sen iyisimi
Çok güzel ben seviyorum, etle ağır olur, tavuk daha çok yakısıyor içine![]()
Sen bizim gibi hep evde olsan 10 numara 5 yıldız yapardın ama kolay değil yorgun argın gelip yemekle uğraşmakPasta kategorisi,ben,1 numara olmakdiiittt diiiittttt erroorrr
![]()
Ben şefleriyim ya bana verirsen hepsine vermiş gibi olursunBu ne böyle bu nee?! Ne yapmışsınız böyle hanımlar, hiç görmediğim duymadığım birbirinden şahane kurabiyeler! Gece gece ağzımın suyu aktı, beğene basmaktan yoruldum. Ellerinize sağlık. Hepsine oy veremiyor muyuz?![]()
Hoşgeldin canımBu ne böyle bu nee?! Ne yapmışsınız böyle hanımlar, hiç görmediğim duymadığım birbirinden şahane kurabiyeler! Gece gece ağzımın suyu aktı, beğene basmaktan yoruldum. Ellerinize sağlık. Hepsine oy veremiyor muyuz?![]()
Neverim bebegim en cok çiçahli kurabiyeyi begendin dimiBu ne böyle bu nee?! Ne yapmışsınız böyle hanımlar, hiç görmediğim duymadığım birbirinden şahane kurabiyeler! Gece gece ağzımın suyu aktı, beğene basmaktan yoruldum. Ellerinize sağlık. Hepsine oy veremiyor muyuz?![]()
Ben şefleriyim ya bana verirsen hepsine vermiş gibi olursun![]()
Bende unutmuştum ki, bi arkadaş yapmış koymuş öyle aklıma geldiBen de yapayım çok meraklıyım farklı tatlaragörmüştüm ama unutmuştum sen söyleyince aklıma geldi
![]()
Ah kuzummm benim icimdeki cevheri bi sen gördünSen bizim gibi hep evde olsan 10 numara 5 yıldız yapardın ama kolay değil yorgun argın gelip yemekle uğraşmak![]()
Tamam senin tarifi alırım ben o zaman bu hafta bende yapayımBende unutmuştum ki, bi arkadaş yapmış koymuş öyle aklıma geldi![]()
Ben şefleriyim ya bana verirsen hepsine vermiş gibi olursun![]()
Hoşgeldin canımParmaklarına sağlık
Hepsi çok güzel oldu seçim yapmak çok zor olacak![]()
Neverim bebegim en cok çiçahli kurabiyeyi begendin dimi![]()
Doğruları söylüyorum canımAh kuzummm benim icimdeki cevheri bi sen gördün![]()
Never senden iyi siyasetci olurmusTamam oyum sana
Hoş bulduk, müthiş olmuş hepsi abartmıyorum. Adeta butik pastaneden çıkmış gibi hepsi ya ne kadar yeteneklisiniz. (-mutfak özürlü bir kız)
Evet en çok onu beğendim oyum ona![]()
Bari aynı alıntı içinde yapmayaydınTamam oyum sana
Hoş bulduk, müthiş olmuş hepsi abartmıyorum. Adeta butik pastaneden çıkmış gibi hepsi ya ne kadar yeteneklisiniz. (-mutfak özürlü bir kız)
Evet en çok onu beğendim oyum ona![]()