Çok teşekkür ederiz canımTamam oyum sana
Hoş bulduk, müthiş olmuş hepsi abartmıyorum. Adeta butik pastaneden çıkmış gibi hepsi ya ne kadar yeteneklisiniz. (-mutfak özürlü bir kız)
Evet en çok onu beğendim oyum ona![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederiz canımTamam oyum sana
Hoş bulduk, müthiş olmuş hepsi abartmıyorum. Adeta butik pastaneden çıkmış gibi hepsi ya ne kadar yeteneklisiniz. (-mutfak özürlü bir kız)
Evet en çok onu beğendim oyum ona![]()
Never senden iyi siyasetci olurmus![]()
Sizde hemen oy istemeseydinizBari aynı alıntı içinde yapmayaydın![]()
Ya aslında hakiki hislerim onlar, hepinize oy vermek istiyorum ciddi ciddiNever senden iyi siyasetci olurmus![]()
Ama ben onu zahmetten kurtarmak için yaptım, kendimi düşünmedim hiçSizde hemen oy istemeseydiniz![]()
Sen çiçaha ver çok adeletli olur bebisimYa aslında hakiki hislerim onlar, hepinize oy vermek istiyorum ciddi ciddi![]()
Iyi gecelerBen çıkıyorm kizlar eşimden şiddet görüyorumkalk kız yat sabah kalkmiyon diyo
hadi Iyı geceler
![]()
İyi geceler canımBen çıkıyorm kizlar eşimden şiddet görüyorumkalk kız yat sabah kalkmiyon diyo
hadi Iyı geceler
![]()
Sana bi koşu pasta yaptım geldim cimcimem
![]()
Kesin öyledir.Ama ben onu zahmetten kurtarmak için yaptım, kendimi düşünmedim hiç![]()
Sen 3 numaranın uğurunu biliyormusun nevoşum, 3 numaralıya oy veren bekarsa, hemen yakışıklı, kibar zengin koca bulurKesin öyledir.![]()
Hey maşallah, harbinin pastayı ye sen iyisimi
Çok güzel ben seviyorum, etle ağır olur, tavuk daha çok yakısıyor içine![]()
Dün efsercim yaptı baklavamız var yermisinAsK olsun pinkim o kusanin hakkimi verip sşurda dokturmen gerekirdi baklavalari![]()
Sen 3 numaranın uğurunu biliyormusun nevoşum, 3 numaralıya oy veren bekarsa, hemen yakışıklı, kibar zengin koca bulur![]()
Bu ne böyle bu nee?! Ne yapmışsınız böyle hanımlar, hiç görmediğim duymadığım birbirinden şahane kurabiyeler! Gece gece ağzımın suyu aktı, beğene basmaktan yoruldum. Ellerinize sağlık. Hepsine oy veremiyor muyuz?![]()
Oy patlaması olacak 3 numaraya
Acaba 3 numara kim
Benim resimle değiştireyim yerini
![]()
Nedenmiş, benim kurabiyem kısmet açıyorAnne terligi cikolatali olanla ben katiliyorumpinke vermeyin hayatinizin hatasini yaparsniz
![]()
![]()
![]()
Yoksa Anne terliği kafaya geliyorAnne terligi cikolatali olanla ben katiliyorumpinke vermeyin hayatinizin hatasini yaparsniz
![]()
![]()
![]()
Yer mi değişcenHiç durma![]()