Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

hahah niyee

napıyım vakit geçirmeye çalışıyorum senn everybody facebook
Amann orda birşey yok ki gece giriyorum sadece
Oyun bildirimi gelmese hiç girmem aslında ama bir tanede kıymetlim var ordan konuşuyoruz
Bende yeni kalktım kendime geleyim evi temizliycem

Amann orda birşey yok ki gece giriyorum sadece
Oyun bildirimi gelmese hiç girmem aslında ama bir tanede kıymetlim var ordan konuşuyoruz
Bende yeni kalktım kendime geleyim evi temizliycem
nerde anlamadım

anladım canım ay bende akşam spora gidicem de onu düşünüyorum şimdiden

Günaydınlarr oh oh yarın tatill ve akşamm yanardağ pasta yapicimm....2 gün tatil güzel beyaaa...bişiy merak ediyorum kadınlar kulübü olarak ..kii. bazılarınız senelerdir yazışıyor hiç etkinlik yaptınızmı tanışma filan real de yanii.istanbulda oturanlar için söylüyorum yani..sanalda çok samimi dostluklarınız olmuş peki realde.. hi hi hi çok merak götürecek bi gün beni..

Çok önceleri buluşmalar oluyordu ben gittim bile çok keyifli geçiyor..
Tanımak istediğin kişileride görme şansın oluyordu yani..

sanada günaydın

Çok mersi

Çok önceleri buluşmalar oluyordu ben gittim bile çok keyifli geçiyor..
Tanımak istediğin kişileride görme şansın oluyordu yani..

Çok mersi
ee kalktımı sonra ne bileyim herkez bişiler yapar bir yerde buluşulur vur çatlasın atarız göbekler ayy şu iş stresinden kurtulurduk beyaa..

ee kalktımı sonra ne bileyim herkez bişiler yapar bir yerde buluşulur vur çatlasın atarız göbekler ayy şu iş stresinden kurtulurduk beyaa..

Sonradan olmadı bu talepler,birde o dönem eski üyeler vardı herkes birbirini tanıyordu bitti yani artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…