Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Ohhhh afiyet olsun yarasın yemeği niye yatın diye sorarsa eşin,mezarına tkürcem nannn deyiver sende
Ben ona bi film izledim süperdi dedim, neden beni beklemedin izlemek için dedi. Benim izlediğim türleri pek sevmezki bilemedim bu kadar süper çıkacağını
Başka neler var

Ben ona bi film izledim süperdi dedim, neden beni beklemedin izlemek için dedi. Benim izlediğim türleri pek sevmezki bilemedim bu kadar süper çıkacağını
Başka neler var

Çok ekşınlı bir filim,hele 1.daha süperdi,akşam gelincede beraber seyredin bari enişteyle
Yasaklı filmler var biraz karışık onlar bilmem seyredermisin,dünyada yasaklanmış 50 film filan

Çok ekşınlı bir filim,hele 1.daha süperdi,akşam gelincede beraber seyredin bari enişteyle
Yasaklı filmler var biraz karışık onlar bilmem seyredermisin,dünyada yasaklanmış 50 film filan
Bu tarz filmleri seviyoruz işte, gerilim, onun tarzı komedidir, ben işkenceyle izlerim ama o benim korkuları ve fantastik filmlerimi izlemez Niye yasak ki siyasi mi?

Bu tarz filmleri seviyoruz işte, gerilim, onun tarzı komedidir, ben işkenceyle izlerim ama o benim korkuları ve fantastik filmlerimi izlemez Niye yasak ki siyasi mi?

Yasak ama içeriği değişik ondan,şiddet erotik ne ararsan var,bir çok ülkede gösterimi yasaklanmış bunların..

Sıkılmak ben..
Eve gitmek istemek..
Ama gidememek..
2 saat daha sıkmak dişi..

En iyisi bol köpüklü bir kahve yapıp içmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…