• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

merhabalaaaaar ben geldiimmmmm :rolleyes::rolleyes:
hepinizi çok özledim... nevom nasılsın yaaaa...
taşınma , bilgisayar arızası, kış hastalıkları, dersler vs vs derken hiç gelemedim buralara.... yarışmalar tam hızla devam etmiş maşallah.... :KK53::KK53:
bi sonraki yarışmada aranızda olacağım bilmiş olun :KK62::KK62:
nevo duydunmuuuuu :mad:

merhabalaaaaar ben geldiimmmmm :rolleyes::rolleyes:
hepinizi çok özledim... nevom nasılsın yaaaa...
taşınma , bilgisayar arızası, kış hastalıkları, dersler vs vs derken hiç gelemedim buralara.... yarışmalar tam hızla devam etmiş maşallah.... :KK53::KK53:
bi sonraki yarışmada aranızda olacağım bilmiş olun :KK62::KK62:
nevo duydunmuuuuu :mad:
Gazel'im hoşgeldin:KK74:
Eski nicke dönmüşsün ohh ben bunu çok seviyorum diğerine hiç alışamadım:oops:
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın:KK60:
Okul nasıl gidiyor dersler iyimi:KK19:
Tamam canım bekliyorum:KK60:Biz tam gaz devam ediyoruz:KK73:
Senin güzel tariflerini özledim:KK9::KK9:

Gazel'im hoşgeldin:KK74:
Eski nicke dönmüşsün ohh ben bunu çok seviyorum diğerine hiç alışamadım:oops:
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın:KK60:
Okul nasıl gidiyor dersler iyimi:KK19:
Tamam canım bekliyorum:KK60:Biz tam gaz devam ediyoruz:KK73:
Senin güzel tariflerini özledim:KK9::KK9:

hoşbuldum nevom :KK60::KK60:
evet yaa gerçekten ben bile ısınamadım diğer nicke... gazel daha cuk oturuyor sanki bana :KK53:
iyilik çok şükür... bildiğin gibi devam ediyoruz, allah sıkıntı keder vermesin....
dört yıla geçiş sınavlarına hazırlanıyorum... çocukla evle dersle uğraşmak baya yorucu ama kk olmadan da olmuyor :KK60:
kurabiyeler çok mantıklı olmuş... güzel bi kategori.. inşallah hakeden kazansın...
peki bir sonraki kategori ne olacak bir karar verdiniz mi? ona göre hazırlanayım :rolleyes:

hoşbuldum nevom :KK60::KK60:
evet yaa gerçekten ben bile ısınamadım diğer nicke... gazel daha cuk oturuyor sanki bana :KK53:
iyilik çok şükür... bildiğin gibi devam ediyoruz, allah sıkıntı keder vermesin....
dört yıla geçiş sınavlarına hazırlanıyorum... çocukla evle dersle uğraşmak baya yorucu ama kk olmadan da olmuyor :KK60:
kurabiyeler çok mantıklı olmuş... güzel bi kategori.. inşallah hakeden kazansın...
peki bir sonraki kategori ne olacak bir karar verdiniz mi? ona göre hazırlanayım :rolleyes:
Allah kolaylık versin Gazel'cim:KK60:
Evet kurabiyeler çok güzel oldu 27 tarifimiz var:nazar::D
Canım yeni kategoriyi artık anket ile belirliyoruz en çok oy alan kategori seçiliyor:KK19:Böyle daha mantıklı oldu çoğunluğun sesi oluyor:D
Sen hangi kategoriyi istiyorsun:KK73:

Back
X