Benim ve eşimin tüm akrabaları Malatya'daBenim annemler ıstanbulda. Ben burda,geri kalanimiz amca,teyzeler fln malatyada
Burda hiç akrabamız,tanıdığımız yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ve eşimin tüm akrabaları Malatya'daBenim annemler ıstanbulda. Ben burda,geri kalanimiz amca,teyzeler fln malatyada
HahahahahBenim ve eşimin tüm akrabaları Malatya'daAbim İstanbul'da sadece oda işinden dolayı
Burda hiç akrabamız,tanıdığımız yokSuyunun suyu bile yok
![]()
En azından bir taraf yanınızdaHahahahahburda da eşimin Anne tarafı var,baba tarafi hatayda. Benm esimden başka kimsem yok
![]()
Nevoosss marga ne dediiii
Soyleeeee soyleeee
Takma disli nevoda diyorum hih suyleeeee![]()
Foto şşok yaaaaaa hahaNevoosss marga ne dediiii![]()
En azından bir taraf yanınızdaGerçi sen ne kadar memnunsun bilemem
Canım çok zor oluyor tatilllerde ,bayramlarda,hastalıkla kimsesiz kalmak çok zor
Benim babam 4 yıl önce bir grip geçirdi sonrasında bedensel engelli olduFizik tedavilerle falan biraz düzelme oldu ama hala yürüyemiyor
Annemde hasta bel ve boyun fıtığı var ama mecburen kaldırıp indiriyor yardıma çok ihtiyaçları var bunun dışında manevi desteğede çok ihtiyaçları var ama böyle olunca pek faydamız olmuyor.
![]()
İveeeeet :)Diyosuunnn![]()
Aynen canım yıllardır hepsine hasret yaşıyorumGerçekten yalnızlık çok zor. Herşeye uzak olmak. Yakın arkadaşım evleniyo gidemiyorum,toplanıp gezmelere gidiyolar faceden salyalarimi akitarak resimlerine bakiyorumhasta oluyorum bi corba yapanim yok
Baban için üzüldüm canm Allah acil şifalar versin![]()
Seni yerler yerler,seni ham yapar bu topikdekilerİveeeeet :)
Tolinim korur beni mario gibi kız hahaSeni yerler yerler,seni ham yapar bu topikdekiler![]()
Kesin öyledirFoto şşok yaaaaaa haha
Tolin önce kendini korusunTolinim korur beni mario gibi kız haha
Hahaha çok beklersinTolinim korur beni mario gibi kız haha
Nevos benden duymus olmada orda burda hakkinda ileri geri konusuyo margaKesin öyledir
Tolin önce kendini korusun![]()
O mario olur bende prensesHahaha çok beklersin
Nevos benden duymus olmada orda burda hakkinda ileri geri konusuyo marga![]()
Virus programi alcam ona ben guvenlik duvari kursun diye..Kesin öyledir
Tolin önce kendini korusun![]()
Marga konuşur ama içten söylemez ben onu çok iyi bilirim..Hahaha çok beklersin
Nevos benden duymus olmada orda burda hakkinda ileri geri konusuyo marga![]()
Sana yaptıklarını unutuyorsun galibaVirus programi alcam ona ben guvenlik duvari kursun diye..
Yoksa siz benim mario mu ezersiniz![]()
HahahaO mario olur bende prenses
Sizde o oyundaki canavarlar olun mario mu oldurmeye calisin o da benim icin savassin
Cok bis istemiyorm ya hahaha level atlasak yeter haha
Gercek hayat cok canimi acitiyor ama boyke oyun gozuyle bakmak daha eglenceli :)Hahahamarga yaaaa fazla oyun oynamaaa,hayati oyun sanmaya basliyosun
premsesimm benimmm
![]()
Sana yaptıklarını unutuyorsun galiba
Ezeriz tabi biz çok kalabalığız![]()