Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Nevos gecen gun bnm oglanin sogum gununde senin oglanin dediğin laf gecti :KK70: nasil acildi konu tam bilmiyorum . Ha bnm arkadasjn ogku tlfnda babasi ile konusurken baba bana cikolata al diomus . Oda oğlum elini arkana at annenle beraber mutfaga git dolapta var diomus sipada yapiomus daha 2 yasinda . Bnde didim bnm de arkadasin oglu kendi kendine telefonda askim cicek gönderdim aldin mi diye konusumus dedim mas sipaya bak dediler :KK70:

arkadaşımın 4yaşındaki oğlu durmadan ananesini aramak istiyomuş, neyse telefona takmış yani, anneside ümidini kessin diye oğlum para yok kontör yok arayamayız demiş: ))))))
neyse akşam olunca babasına demişki baba para yok kontör yok demiş: ))))
ay çok gülmüştüm ben buna:KK70::KK70:

bilgeceninkini: ))))
seninkinide yapıyım dedim ama eşim dicek ne bu terlik muhabbeti diye: ))))))

Kustum:63: bak bnmkini keklede yapabilirsin . Keki yap ilk gun yiyin ertesi gun kek bayatlar onuda rendele yada cek icine bir bardak sut kako cevizle yogur sekli ver hindistan cevizine bula yada ekmege surulenn çikolatayi eritip de yapabilirsin :kk77:

arkadaşımın 4yaşındaki oğlu durmadan ananesini aramak istiyomuş, neyse telefona takmış yani, anneside ümidini kessin diye oğlum para yok kontör yok arayamayız demiş: ))))))
neyse akşam olunca babasına demişki baba para yok kontör yok demiş: ))))
ay çok gülmüştüm ben buna:KK70::KK70:

Ay bi çocuklar bi alem ya :70: bnm oglan neler yapcek merak ediyorum :73: :73:

Ay bi çocuklar bi alem ya :KK70: bnm oglan neler yapcek merak ediyorum :KK73: :KK73:

birde kendimden anlatıyım: )
ben 6yaşlarındayken amcam nişanlanmış, beni yengeme götürmüş bu da yiğenim falan diye.
ben ilk torundum neyse....
çıkışta bana sormuş yengeni beğendinmi demiş, bende demişimki;
beğendimde biraz fazla parfüm sıkmış demişim: )))):KK70::KK70:
amcam hala güler ona: )))

Kustum:63: bak bnmkini keklede yapabilirsin . Keki yap ilk gun yiyin ertesi gun kek bayatlar onuda rendele yada cek icine bir bardak sut kako cevizle yogur sekli ver hindistan cevizine bula yada ekmege surulenn çikolatayi eritip de yapabilirsin :kk77:

hımmm tamam aklımda olsun canım, sağol.
senin yarışmadaki tarif nasıl lezzetli oldumu baya baya?

birde kendimden anlatıyım: )
ben 6yaşlarındayken amcam nişanlanmış, beni yengeme götürmüş bu da yiğenim falan diye.
ben ilk torundum neyse....
çıkışta bana sormuş yengeni beğendinmi demiş, bende demişimki;
beğendimde biraz fazla parfüm sıkmış demişim: )))):KK70::KK70:
amcam hala güler ona: )))

Demekki parfümü baya sikmis :70: ki sende etji yapmış :70: :70:

hımmm tamam aklımda olsun canım, sağol.
senin yarışmadaki tarif nasıl lezzetli oldumu baya baya?

Evwt canm tadi cok guzel oldu . Esim bunlar ne ddi terlik yarsmaya katildim didim kk da . Ne vercekler didi bilmiyorum didim allah akil fikir versin dedi :rolleyes::70: cuma gunu geldiginde sorar artik ne kazandin die :70: :70:

Herkeze
günaydın 2.webp

Back
X