Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Pinko olmadı ya: ( Linki tıklayınca google play açılıyor, sadece oyunlar çıkıyor
Canım ben pcden yaptım onu, dedim ya telefondan denemedim, android değil zaten telefonum Pcde oluyor telefonda olmuyor demek ki, yolladığım linkte oluyor yazmış ama

Canım ben pcden yaptım onu, dedim ya telefondan denemedim, android değil zaten telefonum Pcde oluyor telefonda olmuyor demek ki, yolladığım linkte oluyor yazmış ama
Tüh olsaydı iyi olurdu, o kadar da heveslendim Ben de pc de oynamıyorum telefondan daha zevkli geliyor, yatarken rahat rahat oynuyorum

Evet ben merkezdeyim bikac gundur sicak biz disari cikmiyoruz ama yarindan itibaren soguycakmis tekrardan gecenlerde cok soguktu yaa her yere kar yagdi burayada soğu dustu fethiye de o gunlerden nasibini aldi sahil oldu icin fena vuruyor

Evet ben merkezdeyim bikac gundur sicak biz disari cikmiyoruz ama yarindan itibaren soguycakmis tekrardan gecenlerde cok soguktu yaa her yere kar yagdi burayada soğu dustu fethiye de o gunlerden nasibini aldi sahil oldu icin fena vuruyor
Hımm hemen hemen aynıyız canım istanbul yazdan kalma gibi ama tvler soğuklar gelecek diyor..gelirde zaten daha şubat var mart var

Teee.bende bu kız neden katılmadı acaba diye düşünürken Cozzzz yazın geldi.. hadi bakalımm..
Aslında katılmaya niyetim yoktu canişkom, yeni bi tarif deniyordum denemişken katılayım dedim

yasemin şekerim taktikmi yoksa bu heee.
Yok be kuzum ya ne taktiği, iddiam yok zaten Çok güzel tarifler var, bi tarif de ben eklemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…