- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
Canım ben pcden yaptım onu, dedim ya telefondan denemedim, android değil zaten telefonumPinko olmadı ya: ( Linki tıklayınca google play açılıyor, sadece oyunlar çıkıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben pcden yaptım onu, dedim ya telefondan denemedim, android değil zaten telefonumPinko olmadı ya: ( Linki tıklayınca google play açılıyor, sadece oyunlar çıkıyor![]()
Tüh olsaydı iyi olurdu, o kadar da heveslendimCanım ben pcden yaptım onu, dedim ya telefondan denemedim, android değil zaten telefonumPcde oluyor telefonda olmuyor demek ki, yolladığım linkte oluyor yazmış ama
Hadi bakalım yarışmaya katılda yüzünü görelimSelam Kızlarrr biraz geç oldu ama bugün kurabiyemi yapıp yarışmaya katılcam inşallah![]()
Teee.bende bu kız neden katılmadı acaba diye düşünürken Cozzzz yazın geldi.. hadi bakalımm..Selam Kızlarrr biraz geç oldu ama bugün kurabiyemi yapıp yarışmaya katılcam inşallah![]()
yasemin şekerim taktikmi yoksa bu heee.Selam Kızlarrr biraz geç oldu ama bugün kurabiyemi yapıp yarışmaya katılcam inşallah![]()
Selam yavruu..
Nber canimSelam yavruu..
ne olsun işteyim bilgisayar başında dosyalardan vakit kalınca bakıyorum forumlara 5 tae çıkıyorum işten sen antalyadaydın demi havalar iyidir orda bir ara soğuk diyordun fethiyede arkadaşım oturuyor daha 2 ay oldu oraya taşınalı..Nber canim
İvett yaaa bekle bekle anam gevredi burdayarışma süresi çok uzamadı mı yaaaoylama geçen hafta başlamalıydı bence süre çok uzun
![]()
bu yarışma bitsin yeni heyecanlar gelsinyarışma süresi çok uzamadı mı yaaaoylama geçen hafta başlamalıydı bence süre çok uzun
![]()
Evet ben merkezdeyim bikac gundur sicak biz disari cikmiyoruz ama yarindan itibaren soguycakmis tekrardan gecenlerde cok soguktu yaa her yere kar yagdi burayada soğu dustu fethiye de o gunlerden nasibini aldi sahil oldu icin fena vuruyorne olsun işteyim bilgisayar başında dosyalardan vakit kalınca bakıyorum forumlara 5 tae çıkıyorum işten sen antalyadaydın demi havalar iyidir orda bir ara soğuk diyordun fethiyede arkadaşım oturuyor daha 2 ay oldu oraya taşınalı..
Hımm hemen hemen aynıyız canım istanbul yazdan kalma gibi ama tvler soğuklar gelecek diyor..gelirde zaten daha şubat var mart varEvet ben merkezdeyim bikac gundur sicak biz disari cikmiyoruz ama yarindan itibaren soguycakmis tekrardan gecenlerde cok soguktu yaa her yere kar yagdi burayada soğu dustu fethiye de o gunlerden nasibini aldi sahil oldu icin fena vuruyor
Aslında katılmaya niyetim yoktu canişkom, yeni bi tarif deniyordum denemişken katılayım dedimTeee.bende bu kız neden katılmadı acaba diye düşünürken Cozzzz yazın geldi.. hadi bakalımm..
Yok be kuzum ya ne taktiği, iddiam yok zatenyasemin şekerim taktikmi yoksa bu heee.
Peki o zamanAslında katılmaya niyetim yoktu canişkom, yeni bi tarif deniyordum denemişken katılayım dedim
Yok be kuzum ya ne taktiği, iddiam yok zatenÇok güzel tarifler var, bi tarif de ben eklemek istedim
![]()
Vee gerçekten çok güzel tarifler döktürmüş bizim hatunlarr..Aslında katılmaya niyetim yoktu canişkom, yeni bi tarif deniyordum denemişken katılayım dedim
Yok be kuzum ya ne taktiği, iddiam yok zatenÇok güzel tarifler var, bi tarif de ben eklemek istedim
![]()
Evet bu sene kis sert gecicek diyolar ama bakalimHımm hemen hemen aynıyız canım istanbul yazdan kalma gibi ama tvler soğuklar gelecek diyor..gelirde zaten daha şubat var mart var