- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
Evet evet sen yarışma yap ..oğlumun..orda çok yüzsüz olurum ben beee.Yeni kategoride yine beraberiz o zaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet sen yarışma yap ..oğlumun..orda çok yüzsüz olurum ben beee.Yeni kategoride yine beraberiz o zaman![]()
Ben de bu ara sürekli sarma sarıyorumEşim için buzluğa yaptım koydum
Bugünde karışık kuru biber,patlıcan,lahana ve yaprak sarması yaptım
![]()
En güzel benimki olmuş ama dimiiiiKurabiye kategorisinde ne kadar çok tanıdık sima var öyle, pinkstrap şefliği iyice ele almışHanım desen yarışmaya doymuyor, adra'yı gördüm, Harbi, Dombik, Bilgece, parkybull, Dilaraginosss, krizantem vay vay vay
Nevresteeeee sende mi katıldın? Hepinizden kurabiyemi isterim![]()
napcan toton tutuşacak bebemmBende yayla corbasi yaptim annemde etli pilav yapıyor anacim gidince napcam bakalim benn![]()
Barbunyanın yanına nohutlu pilav yapiym baari dünden kalanlar var.Beğenilmez ise kök yesinler şahsiyetleri(nikimide biliyo okurmuki.Canım kocacığımsınız efenim.)
![]()
Hayır benimkiiiiiiiiii...![]()
Benim kurabiyem,sizin kurabiyelerinizi döverEn güzel benimki.![]()
Kızzzz çık aradan sennnn ühü ühü ühü ne olur.. ne olurBenim kurabiyem,sizin kurabiyelerinizi döver![]()
Hu hu hu .. bende varımmm kineeKurabiye kategorisinde ne kadar çok tanıdık sima var öyle, pinkstrap şefliği iyice ele almışHanım desen yarışmaya doymuyor, adra'yı gördüm, Harbi, Dombik, Bilgece, parkybull, Dilaraginosss, krizantem vay vay vay
Nevresteeeee sende mi katıldın? Hepinizden kurabiyemi isterim![]()
Tamam aglama senin kurabiyelerde güzel ama benimkiler daha bi baska guzelKızzzz çık aradan sennnn ühü ühü ühü ne olur.. ne olur Eki Görüntüle 1385376 senin kurabiyelerin güzel deyinnn..
Tamam canım seve seve kabul ediyorumEvet evet sen yarışma yap ..oğlumun..orda çok yüzsüz olurum ben beee.
2 haftaanacım kaç aylığına gidiyon bu kadar yemek kim yicek bunları...
![]()
Döver taş gibidirBenim kurabiyem,sizin kurabiyelerinizi döver![]()
Yolculuk nezaman size yemeğe gelek .Bitiremaz onları o.Tamam canım seve seve kabul ediyorum
2 hafta![]()
2 saat sonraYolculuk nezaman size yemeğe gelek .Bitiremaz onları o.![]()
Hayırlı yolculuklar.Annenlere selamlaaaarrr.2 saat sonraÖyle vallahi misafir gelse rahatça ağırlar
Hadi ben kaçtım![]()
Kiz lacivert üzerine beyaz boya dökerim açık mavi olursun haaaDöver taş gibidir.Benimkiler narin vede kırılgan
![]()
Günaydın nevosssGünaydın Hanımlar
Hayırlı Cumalar olsun inşaallah
Katılım için son gün yarın oylamaya geçiyoruz
Bugün ailemin yanına gidiyorumGörüşürüz inşaallah
![]()
Kurabiye atışmalarından canlı yayın.Atışmalarınızı oylama sırasında devam ederseniz oylarınız artabilir![]()