- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
Uyku,,uyku,,uyku,,gibisi varmı heayttt beeeSelamlar bugün uyuyup kalmışım,ev halkı kendi kendilerine gitmişlersızmışım resmen
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyku,,uyku,,uyku,,gibisi varmı heayttt beeeSelamlar bugün uyuyup kalmışım,ev halkı kendi kendilerine gitmişlersızmışım resmen
![]()
Ole olcak gibi aznapcan toton tutuşacak bebemm
göbeği düştümü göbeğiSelambugun kizimi yikadik
![]()
Evet dustu sonunda temizcik oldu kizimgöbeği düştümü göbeği
maaşallahEvet dustu sonunda temizcik oldu kizim![]()
Tabiki benim mune ablaAtışmayın ya da atışın kurabiyeleri birbirinize fırlatırken buraya doğru atınKoordinat veriyorum, 35 derece enlem 72 derece boylam
Siz kurabiyelerin üstüne Mune'ye gidecek yazın onlar sahibini bulur
Evet en güzel kurabiye kiminlacivertin miiiii acabaaaaa yoksa Harbinin miiii, oglumun kurabiyelerinin iddialı olduğu söyleniyorrrr, inanmam fırlatın bu tarafa, yiyeyim yemeden anlamıyorum
![]()
Sen nasilsin canimmaaşallah
hay o ağzından öpeyim senin doğru demişler doğru.. bak yazının içindeAtışmayın ya da atışın kurabiyeleri birbirinize fırlatırken buraya doğru atınKoordinat veriyorum, 35 derece enlem 72 derece boylam
Evet en güzel kurabiye kiminlacivertin miiiii acabaaaaa yoksa Harbinin miiii, oglumun kurabiyelerinin iddialı olduğu söyleniyorrrr, inanmam fırlatın bu tarafa, yiyeyim yemeden anlamıyorum
![]()
Mmmmmmmm tadını burdan bile hissettimhay o ağzından öpeyim senin doğru demişler doğru.. bak yazının içindeğlumun :var söylüyorum ben bu kızlara ama anlatamıyorumki ben birinci olacam diyee..bak şimdi munecim kahve tadında kurabiye ağızda dağılıveren birr taddır.artı içinde görünüşüyle uyum sağlamış kahve tadı barındırır..kakao tadıyla lezzet damlacıkları bırakır insanın ağzına..Allasen görünüşüde güzel değilmi. haydi bakalım haydi bakalım oylar oğlumuna.. şişştttt Kazen duymasın atar valla beni bu siteden..
şükür iyiyim uğraşıyoruz şu hayatla . rabbim herkeze sağlık versin..Sen nasilsin canim
Erkencisinİyi akşamlar.
Nevoş hayırlı yolculuklar canım.![]()
Adres aliym.Kazende yicem didiydi.Adres alak didik.Kaçtı.Atışmayın ya da atışın kurabiyeleri birbirinize fırlatırken buraya doğru atınKoordinat veriyorum, 35 derece enlem 72 derece boylam
![]()
İyi kuzu napim, eşimi bekliyorum, kurt gibi acıktımÖyle oldu bugün.
Napıyosun?![]()
Hiçbirşey yemedin dimi yine.İyi kuzu napim, eşimi bekliyorum, kurt gibi acıktım
Sen napıyorsun![]()
Yok kv bende diye kahvaltı yaptım bu seferHiçbirşey yemedin dimi yine.Menüde ne var?
Ben de haberleri izliyorum.![]()
İyi bari sefil kalmamışsın bugün.Yok kv bende diye kahvaltı yaptım bu sefer
Mercimekli, bulgur pilavı, salata, lahana sarması var dünden kalma
Bende izliyorum mecburen, kv varken izleyeceklerimi kendim seçemiyorum![]()