Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

ayrıca nevo'ya bi fikrimi belirtmek istyorum, resimli anket olayını doğru bulmadım açıkçası. tariflere hiç bakmadan sadece buraya koyulan son sunum fotolarına bakarak oy verenler oluyodur muhakak, ama yarışma sadece sunum değil emek farklılık tarif vs o yüzden bana yanlış geldi. mesela ben tek tek açıp konulara baktım öyle oy verdim sadece burdaki fotolara bakarak verseydim oyum farklı kişiye giderdi

Canım bu benim seçimim değil,burda yarışmaya katılan üyelerle konuşup öyle açıyorum anketi
Anket resimli olmayınca oylamaya katılım olmuyor böyle katılım daha fazla oldu
Ayrıca yemekten ve mutfaktan anlayan kişiler resimlerden anlayabilir tarifin aşamasını ve nasıl olduğunu

ehehh doğrudur abla ben yemekten anlamadığım için tarif görcem ille

oyumu kullandım tüm kk ya hayırlı uğurlu olsun inş

Tesekkur ederimmmm

Kahve cekirdeginin sunimu cok cokk hos ama aklim misir gevrekli de kaldi coknmerak ediyorum :)
Oyum misir gevrekliye

Evet emek olan bir çok kurabiye var burda ben hem sunuma hem emeğe verdim oda adraya gitti baykuşu çok beğendim sunumu çok hoş gelmişti banada

Yarismalari surekli takip eden biri olarak yaklasik 2 yildir sanirim en cok katilimin oldugu yaris bu oldu..30 katilimci Valla bravoo..Muhtesem sunumlar,muhtesem tarifler ..Ben oyumu ilk gordugum andan itibaren sunumuna vuruldugum sevgili Bukrem in '' baykus kurabiye ''sin den yana kullandim..Hepinizin ellerine emeginize saglik ve bol sanslariniz olsun.

Herkeze iyi aksamlarr...istanbulda yaz ayindaymisiz gibi hava vardı bugün.. Çekirdek ailemle geelerdeydik...yarışmada 1.olmak bahane..amaaa şu heyecan şahane arkadaşlar... Her anından keyif aldım nevrestem iyiki katildim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…