- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
Eğleniyoruz vuslat canım burda inanki şu iş stresinden bir an uzaklaştırıyor bu yarışma katılmaya devam cicim..Adracım KK yarışmaların hepsinde aynı durum mevcut, herkes demiyorum ama çoğunluk arkaşa gidiyor... Tamam eğlenmek için de katılıyoruz ama adil olmayan oylamalar artık fazla gözüme batmaya başladı, iyice şevkim kırıldı açıkcası: ( Ben jübilemi yaptım artık hiçbir yarışmaya katılmıcam, sadece izlemek için takipte olucam
Sanadaa günaydın kar kraliçemm..bu sabah acaip enerjik uyandım ayol keşke hergüne böyle başlayabilsekk.günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın hatunum banada verilmiş. pro üyelik ayy bi şımardımPro kart olan arkadaşlarımızıda tebrik ediyorum
sanada olsun sanada eşinle kızçenle huzurlu ve sağlıklı yaşayasınn..Günaydınlarrrr mutlu sabahlarrr olsun
ohhh maşallahhhhhhhSanadaa günaydın kar kraliçemm..bu sabah acaip enerjik uyandım ayol keşke hergüne böyle başlayabilsekk.
günaydın hatunum banada verilmiş. pro üyelik ayy bi şımardım
sanada olsun sanada eşinle kızçenle huzurlu ve sağlıklı yaşayasınn..
ohhh maşallahhhhhhh
iyiyim ablacım sne nasılsınGünaydınnn karrrr hanımm nasılsınızz bakalımmneee örüyonnnn bakalımm
iyiyim ablacım sne nasılsın
bu arada başınsagolsun nur içinde yatsın.
zaman ilaç diye boşuna demiyolar
Başın sağolsun mekanı cennet olsun. rabbim hayırlı yaşamlar ve hayırlı ölümler nasip etsin..Bugün babamı kaybedeli tam 11 ay oldu,nurlar içinde yatsın 08.57 vefat haberini aldığım saatti.
Şaka gibi diyorum,nasıl geçti o kadar aylar,zaman su gibi geçip diyorum ya her zaman..
Başın sağolsun mekanı cennet olsun. rabbim hayırlı yaşamlar ve hayırlı ölümler nasip etsin..
yeni kategori belli oldu mu ? bildiğim bir tarif olursa katılmak isterimYeni kategoride sizi aramizda gorelimOyle sadece tarif vermekle olmaz
irmikli çikolata soslu mu sizinki ona ben oy verdim elinize sağlıkAyyy bana biri oy vermis kim kiii, cok sevindim
Evet o benim, cok tesekkur ederimirmikli çikolata soslu mu sizinki ona ben oy verdim elinize sağlık
yeni kategori belli oldu mu ? bildiğim bir tarif olursa katılmak isterimdaha önce de pastalar yarışmasına katılmıştım zaten geçen seneydi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?