Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Abowww cekismelere bak
22 oyu bana veren arkdslar cok sagolun isim virinde tek tek profillerine öpücük kondurum ve desteklerinizi beklemeye devM ediom

Ya ben bayıldım senin kurabiyelere,hatta hafta sonu yapayım diye tarif almaya girdim,bulamadım tarifleri.Ellerine sağlık ablacım.Tarifin linkinide versen sana zahmet.Çok üşendim bulmaya

Parkuş bu tariften yaklaşık 16 tane çıkıyor,yapınca yiyince söyle bana merak ederim şimdi.
Sağolll kuzum teşekkürler

Selamlar.hepsi birbirinden güzel ellerinize sağlık.tarifden ziyade sunumda önemli benim için sunumları güzel olan . bir kaç kurabiye var burada..Karlı dağ kurabiyesi.:Çokoprens kurabiyesi..:Kahve çekirdeği kurabiyesi..: Çikolatalı çatlak kurabiye..:Atom kurabiyesi..:ve Baykuş kurabiyesi..:bunlar arasında seçim yaptım çünkü sunumlarıda güzel ve galiba tek oy hakkımız varmış oyum kahve çekirdeği kurabiyesine gitti. sunumu ayrı bir güzel geldi bana.herkezin ellerine sağlık bir dahaki yarışma ne zaman bende katılmak isterim ikizlerimden fırsat bulduğum zaman.

Teşekkür ederimmm evet sunum benim içinde önemlidir.Sağolun oyunuz için tabiki katılın bende yeni üye sayılırım yeni yarışma için anket açıldı inceleyin isterseniz ona katılabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…