Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

ben nasıl anladım biliyomusun hani takılıyorsunuz ya birbirinize ee sende öndesin pinkoya seslenip kemeri getir anlamında

Yok canm ben kemer peşinde degilim . Kemer pinke cok yakisio . Ben dostluk pesindeyim bugune kadar kk da 4 arkadasim vardi . Samimi oldgim simdi pink nvos harbide var pinki cagrmistim kurabiye ye ondan ona seslendim kusagi istemiom pinkimde de havali duruo

56 kilo ee zayıfsın işte günde bir kere yemekmi yenilir hiç olamadım hayatımda öyle pek severim yemek yemeği.. bende senin gibilere özenirim ama allahtan kilolu değilim pek..
Tatlıya öyle değilim bak, günün her saati çikolata yiyebilirim sınızsız ama yemek yemekten zevk almıyorum, akşam yemeğinde eşim olduğu için yiyorum bekarken gece yerdim sadece, o zaman 49 dum Evlendikten sonra bir anda şiştim resmen düzene girmiştim, sabah kahvaltı, öğren ve akşam yemek derken, eski halime dönüyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…