Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Serum cok zor is
Oglum dun hastaneyi birbirine katti 3 defa damar yolu acildi hemsireleri tekmelediBugun pek akillisin dediler
ah canım bilirim zordur ben benimkine takılırken bulamıyorlar damarı o ağlamıştı bende ağlamıştım anlıyorum seni canım.. olsun nevrestem rabbim beterlerinden korusun evlatlarımıza sağlık şifa versin bunlar geliyor ve geçiyor..

Amin canimCok tesekkur ederim.Rabbim beterinden korusun

Küçük ama daha,tepki vermesi normal,gerçi tekme işine girmeyecemde
Çocukken dişçinin elini ısırdığım aklıma geldi de
Ablam gecen yil mayista ishal ve kusmasi vardi.Virus bulasmis esim yanimdaydi 4 kisi damar yolu acmak icin ugrasti hepsini isirdi,tekmeledibu sefer daha iyiydi.
Sen de yaramazmissin
Bu smile yanlislikla oldu tabletten silemiyorum

Ablam gecen yil mayista ishal ve kusmasi vardi.Virus bulasmis esim yanimdaydi 4 kisi damar yolu acmak icin ugrasti hepsini isirdi,tekmeledibu sefer daha iyiydi.
Sen de yaramazmissin
Bu smile yanlislikla oldu tabletten silemiyorum

Onu hatırlıyorum hatta söylemiştin o zaman,çocuklar böyle işte ne yapacan iyi olsunlarda yeter ki.
Sorma çok fenaydımm

Merakla bekliyorum sonucu
Sen hangisini istiyorsun ablam

İkisede olabilir fark etmez yani

Kucuk abla 1 yasinda simdi uyudu evi temizlemeye kalktim . Yemek yapcam bide o uyanana kadar uyandimi oyun istuo çünkü

Çok küçükmüş daha maşallah ona,uyuyunca zaten işler yapılıyor.
Ben bebek özledim torunum olsa ne yaparım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…