Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Paşa paşa sancı çekiyorum napim, girdim bataniyenin altına, günün menüsünü düşünüyorum, çok abartmamam lazım, normal günlük yemek yapcam da ne yapacağıma karar veremedim
kıyamamm geçmiş olsun amaan yap bi çorba tamam işte

Benimki çorba sevmiyor ki, bi yarışmadaki çorbayı yedi, onuda kusura bakmasın, bu ağrıyla yapamam
ayy seninki çok yemek seçiyo bacım sen ne yapiyon buna benimki ne koyarsan yer dün akşam bi tonbalıklı salata yaptım onu yedi adamcaz

Napim kuzum fellik fellik geziyorum
Sen napıyorsun? İyi kursa gitmemişsin 1 sene boyunca senin manyağı çekmeyeceksin demek ki
yok pampa gıtmedım babama soyledım ben cok sıkıldım kurstan gıtmıycem dedım o da tamam dedi ıkı gundur gıtmıyorum zaten bugunde son gundu

yok pampa gıtmedım babama soyledım ben cok sıkıldım kurstan gıtmıycem dedım o da tamam dedi ıkı gundur gıtmıyorum zaten bugunde son gundu
Hadi gözün aydın Yeni mesleğin hayırlı olsun, bir an önce iş bul, bizi boşlama, arkandan iş çeviririz ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…