- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
hadi inşallah ciceeemmmmSen yan cızdıgımı ne bılıyon çiçeeeeem belkı yapcam bende![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi inşallah ciceeemmmmSen yan cızdıgımı ne bılıyon çiçeeeeem belkı yapcam bende![]()
İyi geceler Nevoş tolin dagtıyor hep ama ben toplatırım cıkmadan merak etmeBen çıkıyorum şekerler size hayırlı geceler..
Ortalığı dağıtmayın![]()
Tamam sen tolin'e göz kulak ol birşey yaparsa yarın bize haber verirsinİyi geceler Nevoş tolin dagtıyor hep ama ben toplatırım cıkmadan merak etme![]()
bekle kızhadi inşallah ciceeemmmm![]()
TamamTamam sen tolin'e göz kulak ol birşey yaparsa yarın bize haber verirsin![]()
hadi inşallah yapta banada yolla ya burdakı tarıflerden canım cektı senınkınden yıyım baribekle kız![]()
püfffff yok yok senı alan koca ayvayı yedi
Niyeymiş opüfffff yok yok senı alan koca ayvayı yedi![]()
hadi inşallah yapta banada yolla ya burdakı tarıflerden canım cektı senınkınden yıyım bari![]()
bunlar cok sert olmus dısım kırılıyodu adamın kafasına atsan kafası yarılırNiyeymiş o![]()
oooooo meyra hanımmmm sız dıyet topıklerınden cıkıp buraya gelırmıydınız
oooooo meyra hanımmmm sız dıyet topıklerınden cıkıp buraya gelırmıydınız![]()
Niyeymiş o![]()
bunlar cok sert olmus dısım kırılıyodu adamın kafasına atsan kafası yarılır![]()
evet gelirdik: ))))))
gece kuşumusun sende??
aynı ceki cene benziyo: )
pampa bız bekarlar hep gece kusuyuz usuyoruz laptopun fanıyla ısınıyoruzevet gelirdik: ))))))
gece kuşumusun sende??
aynı ceki cene benziyo: )
adam ne ısterse onu yapacaksın ayaklarımı yıka derse yıkayacaksın kurabıyeyı duzgun yap derse duzgun yapacaksın o gadarHaspam begenmıyodaŞükretsin o beni alcagna kurabıyememı gelıyo
Hem alan almış benı artık kurabıye ıcın bırakcaksa peeeehhh
Gel bdv ye gıdem bakalm neler oluyor
![]()
Ayy cok guldum evet resımdekı ben ve nişanlım ama alakası yok
![]()
pampa bız bekarlar hep gece kusuyuz usuyoruz laptopun fanıyla ısınıyoruz
adam ne ısterse onu yapacaksın ayaklarımı yıka derse yıkayacaksın kurabıyeyı duzgun yap derse duzgun yapacaksın o gadar![]()
pampa bız bekarlar hep gece kusuyuz usuyoruz laptopun fanıyla ısınıyoruz
adam ne ısterse onu yapacaksın ayaklarımı yıka derse yıkayacaksın kurabıyeyı duzgun yap derse duzgun yapacaksın o gadar![]()
neden yanarmıyımfana fazla yaklaşma: )![]()
sımdılık bu kadarYok canımmmm başkaa![]()