- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
umudumuz sensin hadi insNe iyi olurdu.Ona hergün bir ekmek bir tokmak verirdim.
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umudumuz sensin hadi insNe iyi olurdu.Ona hergün bir ekmek bir tokmak verirdim.
![]()
Seninle herşeye varım ben![]()
Topyekün zehirlenelim diye mi yaptın
ben seni gucum yettigince korurumSabırla bekle Adra'cımElimizden kaçamaz ben tutarım sen vurursun
Sen gidiyorsun beni dövecek şimdi![]()
Gördüm kiRabbim bozmasın canım
Bir sonraki mesajımı kaile alma![]()
Sayfanda taciz ederiz gelmek zorunda kalırsınKavgayı dışarı taşımayalım lütfen
![]()
Çok teşekkür ederimben seni gucum yettigince korurum![]()
Topyekün zehirlenelim diye mi yaptınKurabiyeni yesek midemiz yıkanmakla temizlenmezdi, kazıyma işlemi de yaptırmak gerekecekti, çok şükür biz yemeden kendi kendini imha etmiş
![]()
İyi geceler canımAaayy ay size doyum olmaz kaçtım ben iyi geceler.
aaaa kargon daha gelmedımı?ben onları sana yolladım ozellıkle ıcıne zehırde attım yede kurtuliim senden kk da bana kalsın afıyet olsunTopyekün zehirlenelim diye mi yaptınKurabiyeni yesek midemiz yıkanmakla temizlenmezdi, kazıyma işlemi de yaptırmak gerekecekti, çok şükür biz yemeden kendi kendini imha etmiş
![]()
O bana özel.Demek ki şimdi ben sana bunu yapabilirim![]()
Bekliyorum bakalım.Sabırla bekle Adra'cımElimizden kaçamaz ben tutarım sen vurursun
Sen gidiyorsun beni dövecek şimdi![]()
Ablacım tolin bize kurabiye yapmış bu bile çok önemliTopyekün zehirlenelim diye mi yaptınKurabiyeni yesek midemiz yıkanmakla temizlenmezdi, kazıyma işlemi de yaptırmak gerekecekti, çok şükür biz yemeden kendi kendini imha etmiş
![]()
Polemik yok kiPolemik mi varKim kimle tartışıyor, kime tokmak vuruyorsunuz
![]()
Sen de bir ay gelmemezlik yapma.Kavgayı dışarı taşımayalım lütfen
![]()
korkma ben gitmiyorum adraya dedim iyi geceler diyeeNereye hayırdır?
Demek ki şimdi ben sana bunu yapabilirim![]()
Ablacım Pinko ayın şefi oldu topicte terör estiriyor.Polemik mi varKim kimle tartışıyor, kime tokmak vuruyorsunuz
![]()
hain nevoş o gun aglıyodun banada yolla nolurrr bende tadına bakiim ben hiç kurabıye yapamıyorum dıyodun noolllduuuuAblacım tolin bize kurabiye yapmış bu bile çok önemliAllah'tan yakmış kurtulduk
Yoksa bölüm kapatılacaktı
![]()