Sen beni atamazsınsen o zaman burda olmazsın nevoşs ben senı atmış olurum cunku
topık benim
oooooooooooooooo kriz hanımmm sızıde yazalımmı hainler listesine![]()
Topic sahibi benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen beni atamazsınsen o zaman burda olmazsın nevoşs ben senı atmış olurum cunku
topık benim
ayın şefide olucam adminde olucam gör senAyın şefi mi olacakmışKamera nerde
![]()
1 ay banlı mı kaldınasıl siz göreceksınzı varyaaaa inşallah hackerlar gene siteyi ele geciririlerde giremezsınız en son beni 1 ay banladıgın zamanı hatırlatırım muneeeee![]()
seni bize ulaşına şikayet ediimde gör senSen beni atamazsın
Topic sahibi benim![]()
abuuuuuuuu yandikk ki ne yandikk pampa dedi kemerini tak hasta olma dusme dedim hain belli yav tamam kankaolse olsun al mektuplarini ver mektuplarinisen o zaman burda olmazsın nevoşs ben senı atmış olurum cunku
topık benim
hayır 1 ay ban yedım ama cezamın ortasında sıte kapandı acıldıgında benım banım kalkmıştı1 ay banlı mı kaldınBir daha ne zaman göreceğiz o günleri
![]()
Ne yazacaksın merak ettimseni bize ulaşına şikayet ediimde gör sen
kazenciğimin![]()
Sen bizim tarafa geç biz daha kalabalığızabuuuuuuuu yandikk ki ne yandikk pampa dedi kemerini tak hasta olma dusme dedim hain belli yav tamam kankaolse olsun al mektuplarini ver mektuplarini![]()
Hımmm hatırladım o zamanıhayır 1 ay ban yedım ama cezamın ortasında sıte kapandı acıldıgında benım banım kalkmıştı![]()
sende ayvayı yedin o zaman hainler listesindekılerıne neler yaptıklarımı anlatsınlar sanaabuuuuuuuu yandikk ki ne yandikk pampa dedi kemerini tak hasta olma dusme dedim hain belli yav tamam kankaolse olsun al mektuplarini ver mektuplarini![]()
nevoş benım cupcakemi yedi yazıcamNe yazacaksın merak ettim
Nevoş bana dil çıkarıyor mu yazacaksın![]()
yok yav yaziktir tolini bacan atariz iner asagiya gene biz tutarizSen bizim tarafa geç biz daha kalabalığız![]()
Biraz daha patronla alakalı yazarsa 1 ay değil 1 sene kadar göremeyiz gibi geliyor1 ay banlı mı kaldınBir daha ne zaman göreceğiz o günleri
![]()
neler yapiyonkinesende ayvayı yedin o zaman hainler listesindekılerıne neler yaptıklarımı anlatsınlar sana
nevoş benım cupcakemi yedi yazıcam![]()
Ablacım kiblerine denk gelmiştim eski sistemdeBiraz daha patronla alakalı yazarsa 1 ay değil 1 sene kadar göremeyiz gibi geliyorMapusta mahsur kalıyor, sistem bile tekrar siteye almak istemiyor, herkesle haber yolluyor bir görsen
Virüs falan bulaşıp el uzattığımda seni haberdar ederim, Allah'tan şahitlerim var![]()
Benim sağlığımdan şüphe duyup beni ararlar o zamansende ayvayı yedin o zaman hainler listesindekılerıne neler yaptıklarımı anlatsınlar sana
nevoş benım cupcakemi yedi yazıcam![]()
Ben şahidim büyüklük yaptın yardım eli uzattınBiraz daha patronla alakalı yazarsa 1 ay değil 1 sene kadar göremeyiz gibi geliyorMapusta mahsur kalıyor, sistem bile tekrar siteye almak istemiyor, herkesle haber yolluyor bir görsen
Virüs falan bulaşıp el uzattığımda seni haberdar ederim, Allah'tan şahitlerim var![]()
ben bişey yapmadım ilahi adaletHımmm hatırladım o zamanıSen mi yaptın yoksa
![]()
otomatık ceza kaldırmayı kapattın dimi hain mune o yuzden sıstem benı kendısı almıyo zalım kadınBiraz daha patronla alakalı yazarsa 1 ay değil 1 sene kadar göremeyiz gibi geliyorMapusta mahsur kalıyor, sistem bile tekrar siteye almak istemiyor, herkesle haber yolluyor bir görsen
sor anlatsınlar pampaaaaneler yapiyonkine![]()