• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

sen o zaman burda olmazsın nevoşs ben senı atmış olurum cunku:p:p:p:p
topık benim:p:p:p

oooooooooooooooo kriz hanımmm sızıde yazalımmı hainler listesine:KK62::KK53::KK53:
abuuuuuuuu yandikk ki ne yandikk pampa dedi kemerini tak hasta olma dusme dedim hain belli yav tamam kankaolse olsun al mektuplarini ver mektuplarini :KK53::KK53::KK53::KK53:

abuuuuuuuu yandikk ki ne yandikk pampa dedi kemerini tak hasta olma dusme dedim hain belli yav tamam kankaolse olsun al mektuplarini ver mektuplarini :KK53::KK53::KK53::KK53:
sende ayvayı yedin o zaman hainler listesindekılerıne neler yaptıklarımı anlatsınlar sana:KK53::KK53::KK53:

Ne yazacaksın merak ettim:p
Nevoş bana dil çıkarıyor mu yazacaksın:KK70:
nevoş benım cupcakemi yedi yazıcam:eek::eek::eek::KK53:

1 ay banlı mı kaldın:KK57:Bir daha ne zaman göreceğiz o günleri:KK45::p:p
Biraz daha patronla alakalı yazarsa 1 ay değil 1 sene kadar göremeyiz gibi geliyor:KK70:Mapusta mahsur kalıyor, sistem bile tekrar siteye almak istemiyor, herkesle haber yolluyor bir görsen:KK70:
Virüs falan bulaşıp el uzattığımda seni haberdar ederim, Allah'tan şahitlerim var:KK70:

Biraz daha patronla alakalı yazarsa 1 ay değil 1 sene kadar göremeyiz gibi geliyor:KK70:Mapusta mahsur kalıyor, sistem bile tekrar siteye almak istemiyor, herkesle haber yolluyor bir görsen:KK70:
Virüs falan bulaşıp el uzattığımda seni haberdar ederim, Allah'tan şahitlerim var:KK70:
Ablacım kiblerine denk gelmiştim eski sistemde:KK70:Patronla arası iyi gibi konuşuyor :KK47:seninle ve benimle sorunlu:KK45:
Tamam bekliyorum:KK70:

Ben şahidim büyüklük yaptın yardım eli uzattın:-)

Hımmm hatırladım o zamanı:KK59:Sen mi yaptın yoksa:KK20::KK70:
ben bişey yapmadım ilahi adalet:KK53::KK53::KK53:

otomatık ceza kaldırmayı kapattın dimi hain mune o yuzden sıstem benı kendısı almıyo zalım kadın:KK12::KK12::KK53:

neler yapiyonkine :KK8::KK8:
sor anlatsınlar pampaaaa:KK8::KK8:

Back
X