- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Bende yumurtlama olmuyor canım. O yüzden her gün dolu gecse de bize boş geciyor aslinda1 dolu bi boş gün bırakın demiş bizim arkadaşa dr oldu çocukları.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yumurtlama olmuyor canım. O yüzden her gün dolu gecse de bize boş geciyor aslinda1 dolu bi boş gün bırakın demiş bizim arkadaşa dr oldu çocukları.
Hoşgeldin meyra .geçmiş olsun canım.
bu seneden bende bir evlat bekliyorum istiyorum inş.
kıııız birilikte hamile olurmuşuz: ) yaradana hiç birşey zor değildir....
saraçoğlununn soğan kürünü yaptınmı hiç? ne var ne yok temizliyor diye duydum doğru ise...
Ay inşallah canım yaaageçmiş olsun canım.
saraçoğlununn soğan kürünü yaptınmı hiç? ne var ne yok temizliyor diye duydum doğru ise...
Bensiz olur mu hiçselam bu arada herkese: )
pinko yok....![]()
Canım ben 23 yaşındaydım eşimdede problem vardı doktorumuz bana menapoza girmişsin eşinde sorunlu sizden çocuk falan olmaz demiştiAyyy nevosumm,nasıl mutlu oldum bilemezsin. Valla gözlerim dolduçok korkuyorum bu duyguyu hiç tadamamaktan. Rabbim böyle biseyle imtihan etmesin kimseyi... bizde 3. Senemize girdik, bu yıl olur inşallah
![]()
Rabbim gönlünüze göre versin inşaallahgeçmiş olsun canım.
Hoşgeldiniz Hanım efendi nerelerdesinizBensiz olur mu hiç![]()
Canım ben 23 yaşındaydım eşimdede problem vardı doktorumuz bana menapoza girmişsin eşinde sorunlu sizden çocuk falan olmaz demiştiBaşka bir doktora gittim 3-4 ay sonra ikizlere hamile kaldım doğal yolla
Yani inanmayı ve sabırlı olmayı hiç bırakmaRabbim herşeyin hayırlısını versin
,
Amin canımÖyle mucizeler gördüm ve yaşadımki hiçbirşey imkansız değildir
![]()
Hadi herkes istediği bişeyi yazsın birbirimize dua edelim.Belki olur .Harbi inşllh iyi olursun güzel bi bebeğin olur hayırlısıyla.Bende yumurtlama olmuyor canım. O yüzden her gün dolu gecse de bize boş geciyor aslindailaçla bile zorla 1 yumurtam olustu o da tutmadi
tedavi görüyorum,hayırlısı..
33.5 yaşındayım canımaynen katılıyorum canım sana....
şuan kaç yaşındasın özel olmazsa: )
Bazen bu doktorlar tam bir embesil oluyorCanım ben 23 yaşındaydım eşimdede problem vardı doktorumuz bana menapoza girmişsin eşinde sorunlu sizden çocuk falan olmaz demiştiBaşka bir doktora gittim 3-4 ay sonra ikizlere hamile kaldım doğal yolla
Yani inanmayı ve sabırlı olmayı hiç bırakmaRabbim herşeyin hayırlısını versin
,
Amin canımÖyle mucizeler gördüm ve yaşadımki hiçbirşey imkansız değildir
![]()
Özledin demiPinko minkoooooo
![]()
Ablamlar gelmişti, sonra gezmeye gittik ne kadar yorulduysam uyumuşuz onlar gider gitmezeneeee: )
nerdeydin sen bakiyim: )![]()
Rabbim gönlünüze göre versin inşaallah
Soğan kürünü çok söylüyorlar![]()
Özledin demi
Ablamlar gelmişti, sonra gezmeye gittik ne kadar yorulduysam uyumuşuz onlar gider gitmez![]()
Ah canimmmHadi herkes istediği bişeyi yazsın birbirimize dua edelim.Belki olur .Harbi inşllh iyi olursun güzel bi bebeğin olur hayırlısıyla.
Benim gitiiğim doktor o şehrin en meşhur doktoruyduBazen bu doktorlar tam bir embesil oluyorbana da bitanesi boşuna ugrasma senin çocuğun olmaz dedi
salak sey nasıl psikolojimi bozdu
Allaha da,mucizelerine de inaniyorum. Bende olacak bir gün inşallah
sağol canım yasadiklarini paylastigin icin
![]()