• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

1 dolu bi boş gün bırakın demiş bizim arkadaşa dr oldu çocukları.
Bende yumurtlama olmuyor canım. O yüzden her gün dolu gecse de bize boş geciyor aslinda:KK61: ilaçla bile zorla 1 yumurtam olustu o da tutmadi:KK61:tedavi görüyorum,hayırlısı..

geçmiş olsun canım.
bu seneden bende bir evlat bekliyorum istiyorum inş.
kıııız birilikte hamile olurmuşuz: ) yaradana hiç birşey zor değildir....
saraçoğlununn soğan kürünü yaptınmı hiç? ne var ne yok temizliyor diye duydum doğru ise...
Hoşgeldin meyra .

geçmiş olsun canım.
saraçoğlununn soğan kürünü yaptınmı hiç? ne var ne yok temizliyor diye duydum doğru ise...
Ay inşallah canım yaaa:KK60: ah denedim,denemez miyim? Soganlar,incirler,maydonoslar... denemedigim kür kalmadi:KK70:

Ayyy nevosumm,nasıl mutlu oldum bilemezsin. Valla gözlerim doldu:KK42: çok korkuyorum bu duyguyu hiç tadamamaktan. Rabbim böyle biseyle imtihan etmesin kimseyi... bizde 3. Senemize girdik, bu yıl olur inşallah:KK60:
Canım ben 23 yaşındaydım eşimdede problem vardı doktorumuz bana menapoza girmişsin eşinde sorunlu sizden çocuk falan olmaz demişti:63:Başka bir doktora gittim 3-4 ay sonra ikizlere hamile kaldım doğal yolla:KK45::KK23:
Yani inanmayı ve sabırlı olmayı hiç bırakma:KK19:Rabbim herşeyin hayırlısını versin:KK60:,
Amin canım:KK68:Öyle mucizeler gördüm ve yaşadımki hiçbirşey imkansız değildir:KK51:

salak kafam 15tane acıbiber turşusu yedi akşam, midem mahvoldu, bir papatya çayı yaptım şimdi kendime....
yeme işte dokunuyor mübarek, en fazla 3 ye..... ama yok bazen dayanamıyorum böyle işte: (
gastrit var.

geçmiş olsun canım.
Rabbim gönlünüze göre versin inşaallah:KK60:
Soğan kürünü çok söylüyorlaro_O

Canım ben 23 yaşındaydım eşimdede problem vardı doktorumuz bana menapoza girmişsin eşinde sorunlu sizden çocuk falan olmaz demişti:63:Başka bir doktora gittim 3-4 ay sonra ikizlere hamile kaldım doğal yolla:KK45::KK23:
Yani inanmayı ve sabırlı olmayı hiç bırakma:KK19:Rabbim herşeyin hayırlısını versin:KK60:,
Amin canım:KK68:Öyle mucizeler gördüm ve yaşadımki hiçbirşey imkansız değildir:KK51:

aynen katılıyorum canım sana....
şuan kaç yaşındasın özel olmazsa: )

Bende yumurtlama olmuyor canım. O yüzden her gün dolu gecse de bize boş geciyor aslinda:KK61: ilaçla bile zorla 1 yumurtam olustu o da tutmadi:KK61:tedavi görüyorum,hayırlısı..
Hadi herkes istediği bişeyi yazsın birbirimize dua edelim.Belki olur .Harbi inşllh iyi olursun güzel bi bebeğin olur hayırlısıyla.

Bazen bu doktorlar tam bir embesil oluyor:KK47: bana da bitanesi boşuna ugrasma senin çocuğun olmaz dedi:KK57: salak sey nasıl psikolojimi bozdu:KK61: Allaha da,mucizelerine de inaniyorum. Bende olacak bir gün inşallah:KK19: sağol canım yasadiklarini paylastigin icin:KK60:

Bazen bu doktorlar tam bir embesil oluyor:KK47: bana da bitanesi boşuna ugrasma senin çocuğun olmaz dedi:KK57: salak sey nasıl psikolojimi bozdu:KK61: Allaha da,mucizelerine de inaniyorum. Bende olacak bir gün inşallah:KK19: sağol canım yasadiklarini paylastigin icin:KK60:
Benim gitiiğim doktor o şehrin en meşhur doktoruydu:63:Ne kadar üzüldüğümüzü anlatamam sende az çok biliyorsundur..:KK51:
Olacak inşaallah canım sen kafamdan çıkar rahat ol:KK60:

Back
X