• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Kurabiyeler kategorisimi varmış:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Aşkolsun Nevoş ben yokken açtınız dimi kategoriyi:KK70::KK70::KK70:
Geç kalmış sayılmam herhalde du bi bakayım son katılım tarihine:KK70:

Seni yormak istemedik yoksa haber vermezmiyiz:eek:
Daha çookk var 10 çeşit yapılır o zamana kadar:-)

Yarışmaya katılım sona erdi:KK17::KK17::KK17:Kimseyi alamıyoruz:KK70:
Canım başlığımız anne kurabiyeleri butik kurabiyeleri bunun dışına aldık haksızlık olmasın diye yoksa sen katılsan 1. belli:KK73::KK73:
Canım benim katılmak istersen bekliyoruz:KK74:Güzel Arkadaşım:KK68:

Yarışmaya katılım sona erdi:KK17::KK17::KK17:Kimseyi alamıyoruz:KK70:
Canım başlığımız anne kurabiyeleri butik kurabiyeleri bunun dışına aldık haksızlık olmasın diye yoksa sen katılsan 1. belli:KK73::KK73:
Canım benim katılmak istersen bekliyoruz:KK74:Güzel Arkadaşım:KK68:

Ayyyy ne fena yaa kurabiye kurabiyedir anne kurabiyesi de neymiş sırf ben katılamayım diye kurabiyeleri bile kendi içinde kategorilerine ayırdınız dimi:KK70::KK70:
Canım şaka yapıyorum ben kurabiyeleri görünce daha önceki muhabbetimiz geldi aklıma sen yokken açmak lazım kurabiye kategorisini demiştin aynen öyle olmuş haliyle bana da malzeme çıktı:KK70::KK70:

W6bBA2.gif

paraya kıydım,tolin'in banlanması şerefine dansöz getirdim :KK70: bak kıymetimi bill tolişkooo :KK70:

haydi kızlar eğlenceler başlasın :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

bugün bizim bayramımız olsun :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Kız deliye hergün :KK70::KK70::KK70:

Ayyyy ne fena yaa kurabiye kurabiyedir anne kurabiyesi de neymiş sırf ben katılamayım diye kurabiyeleri bile kendi içinde kategorilerine ayırdınız dimi:KK70::KK70:
Canım şaka yapıyorum ben kurabiyeleri görünce daha önceki muhabbetimiz geldi aklıma sen yokken açmak lazım kurabiye kategorisini demiştin aynen öyle olmuş haliyle bana da malzeme çıktı:KK70::KK70:
Zaten amacımız oydu sen yokken açıp kategoriyi hemen bitirmek ama olmadı yakaladın bizi:KK70:
Canım herkes butik kurabiyesi yapamıyor hem katılımı artırmak hemde haksızlık olmasın diye ayırmayı uygun bulduk:KK60:
Vaktin varsa bekliyoruz..:KK73:Sen gel yarışmayı kapatalım:KK70:

Back
X