Uyu canım dinlen sen ne kadar uyursan bebeğinde o kadar uyur doğduğundatolin buu neyse nevosum benim uyku basti hazir gelmisken az kestirimmm
esim gelene kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyu canım dinlen sen ne kadar uyursan bebeğinde o kadar uyur doğduğundatolin buu neyse nevosum benim uyku basti hazir gelmisken az kestirimmm
esim gelene kadar
Ay bugun dogum gunum ama zerre mecalim yok bisi yapmaya esim gelcek ben uyuyo olcamUyu canım dinlen sen ne kadar uyursan bebeğinde o kadar uyur doğduğunda![]()
Doğum Günün Kutlu Olsun canımAy bugun dogum gunum ama zerre mecalim yok bisi yapmaya esim gelcek ben uyuyo olcam![]()
Doğum günün kutlu olsunAy bugun dogum gunum ama zerre mecalim yok bisi yapmaya esim gelcek ben uyuyo olcam![]()
Seni yormak istemedik yoksa haber vermezmiyizKurabiyeler kategorisimi varmış
Aşkolsun Nevoş ben yokken açtınız dimi kategoriyi
Geç kalmış sayılmam herhalde du bi bakayım son katılım tarihine![]()
Yarışmaya katılım sona erdiKurabiyeler kategorisimi varmış
Aşkolsun Nevoş ben yokken açtınız dimi kategoriyi
Geç kalmış sayılmam herhalde du bi bakayım son katılım tarihine![]()
Evet çok varmış dahaSeni yormak istemedik yoksa haber vermezmiyiz
Daha çookk var 10 çeşit yapılır o zamana kadar![]()
Daha yeni başladık canım ama 5-6 günde 13 tarif oldukEvet çok varmış daha
Yorulurum canım sizler için nolcek![]()
Tolin profil mesajlarını görebiliyor muHuhhuuu![]()
Yarışmaya katılım sona erdiKimseyi alamıyoruz
Canım başlığımız anne kurabiyeleri butik kurabiyeleri bunun dışına aldık haksızlık olmasın diye yoksa sen katılsan 1. belli
Canım benim katılmak istersen bekliyoruzGüzel Arkadaşım
![]()
Teşekkür ederiz, ne kadar da severmiş biziEvet çok varmış daha
Yorulurum canım sizler için nolcek![]()
Kız deliye hergün![]()
paraya kıydım,tolin'in banlanması şerefine dansöz getirdimbak kıymetimi bill tolişkooo
haydi kızlar eğlenceler başlasın
bugün bizim bayramımız olsun![]()
yok ben resmini çekip gösteriyorumTolin profil mesajlarını görebiliyor mu![]()
Zaten amacımız oydu sen yokken açıp kategoriyi hemen bitirmek ama olmadı yakaladın biziAyyyy ne fena yaa kurabiye kurabiyedir anne kurabiyesi de neymiş sırf ben katılamayım diye kurabiyeleri bile kendi içinde kategorilerine ayırdınız dimi
Canım şaka yapıyorum ben kurabiyeleri görünce daha önceki muhabbetimiz geldi aklıma sen yokken açmak lazım kurabiye kategorisini demiştin aynen öyle olmuş haliyle bana da malzeme çıktı![]()
Ben bunu görmedim![]()
paraya kıydım,tolin'in banlanması şerefine dansöz getirdimbak kıymetimi bill tolişkooo
haydi kızlar eğlenceler başlasın
bugün bizim bayramımız olsun![]()
Gelince havasından geçilmezyok ben resmini çekip gösteriyorum
Kk ya girmiycem, mailimi açmıycam diye liste sayıyordu dün, bugünün bize bayram olduğunu biliyor ya![]()
Teşekkür ederiz, ne kadar da severmiş bizi
Katıl madem hünerlerini görelim![]()