- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
nevoş benımkı agrı degıl ya sankı okuz oturuyo kafamın ustunde oyle bişeyBenimde akşamüstü çok arıyordu ilaç aldım geçti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nevoş benımkı agrı degıl ya sankı okuz oturuyo kafamın ustunde oyle bişeyBenimde akşamüstü çok arıyordu ilaç aldım geçti![]()
Uykusuz mu kalıyorsunnevoş benımkı agrı degıl ya sankı okuz oturuyo kafamın ustunde oyle bişey![]()
meyroşum basım bugun bi garip yaa fazla yazamıyorum canım![]()
İkizler 2005 Mart ,oğlum 2010 Ağustos doğumlu![]()
Sağol canımtamam canım benim....
geçmiş olsun
maşaallah: )
sanada geçmiş olsun nevoşum.![]()
nevoş benımkı agrı degıl ya sankı okuz oturuyo kafamın ustunde oyle bişey![]()
Tansiyon da olabilirbaşının üzeri tepen diyeyim ağrıyomu?
evet bir ıkı gundur bıraz eksık uyuyorumUykusuz mu kalıyorsun![]()
agrımıyoda kafamda baskı var sankıbaşının üzeri tepen diyeyim ağrıyomu?
evet bir ıkı gundur bıraz eksık uyuyorum
agrımıyoda kafamda baskı var sankı![]()
Uykusuzluktan olabilir canım oturma git yat dinlenevet bir ıkı gundur bıraz eksık uyuyorum
agrımıyoda kafamda baskı var sankı![]()
evet yatayım hatunlar ben zaten yarında işim var opuyorum en kocamanındanUykusuzluktan olabilir canım oturma git yat dinlen![]()
iyi geceler meyrosummhani ağrıyorsa tansiyonunmu çıkıyorki diye düşündümde, iyi ağrımıyosa.
sen işin gereği kimyasallarla uğraşıyosun ya, onlarla bağlantılıdır belki...![]()
evet yatayım hatunlar ben zaten yarında işim var opuyorum en kocamanından![]()
İyi geceler canım ben de öpüyorumevet yatayım hatunlar ben zaten yarında işim var opuyorum en kocamanından![]()
Günnaydııııın harbiiiiiiiiiiiii.Bana de laaaaciiiiiiiiiiiiSende mi burdaydin kizzz morciverttt![]()
Günnaydııın .Hoşgeldin![]()
Günaydınnn..günaydın
4 gün ne de çabuk geçti işe geldik yine![]()