- 20 Mart 2008
- 142.176
- 214.477
- 1.423
- 61
Ablacım, kaynanam yapmaz bu yaptığını valla
Ben gidip yemek yapayım öyleyse![]()
Bende ala kaynanamı olur,al gül gibin kaynanayım işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablacım, kaynanam yapmaz bu yaptığını valla
Ben gidip yemek yapayım öyleyse![]()
Iste bi hafta kaldi ne zaman incek ki bu inince ne zaman dogar kii kafamda deli sorularrKız bebek aşağıda olmaz ama,doğuma yakın iner ..
Hani bunun pilavı nerde kalk hemen yap yemeğini uyku yok sana bugünn![]()
Gül gibisinBende ala kaynanamı olur,al gül gibin kaynanayım işteyandı benim damat yandıııııı
![]()
Iste bi hafta kaldi ne zaman incek ki bu inince ne zaman dogar kii kafamda deli sorularrzaten dun dr sorcaktim 14de olmazsa ne olcak diye esim kafami karistirdi unutmuşum
![]()
Gül gibisin
Allah yardımcısı olsun![]()
Sezeryan istemiyorum yaa beklicez napalimİner merak etme,kendi ayarlar onu vaktini filan,eğer olmazsa bile sezeryana alabilir herhalde, benim kızda ocağın şlk haftası olacaktı geç geldi.Normal doğum oldu birde.
Sezeryan istemiyorum yaa beklicez napalim
bugun sabah namazinda esim koymus elini kiziim su soguklar bitene kadar gelme bi hafta dur dio![]()
Inşallah ablam dua edin banaHayırlısı olsun sağsağlim doğsunda kucağına al bir an önce..
Inşallah ablam dua edin bana![]()
Erva hanne koycaz hayirlisiyla ablamGüzel haberlerini alalım inşalah,ismi bellimi bebeğin![]()
Erva hanne koycaz hayirlisiyla ablam
Erva cok guzel genc ve cesur veyigit demek hanne de hz Meryem in annesinin adi allah yoluna adanmis hayat demekNe kadar değişik bir isim,anlamı nedir peki..
Erva cok guzel genc ve cesur veyigit demek hanne de hz Meryem in annesinin adi allah yoluna adanmis hayat demek
Ammiiin acmain ablacim allah razı olsunRabbim adıyla yaşatsın uzun ömrü sağlıklı hayatı olsun inşalalh![]()
Görüşürüz ablamBen kaçtım işim var biraz gelirim yine görüşürüz![]()
Niye vurayım aşkolsun yani,keleşiömiz var diye seri katile çıktı adımızben sevindim hatta aynı tarifte olsa bazen malzeme farkı olabiliyor,hatta sarımı için folyo kullanmış..
Günaydınlarr sanada![]()
Kacma benden nene gel buraya kacmaBen kaçtım işim var biraz gelirim yine görüşürüz![]()
Ablam ben senin keleşinin olduğunu unuttum.Yoksa aynı tarifi ekler miydim hiç.![]()
![]()
Kacma benden nene gel buraya kacma![]()