- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
2 tane şef mi olacak yaniDaha önce eşitlik yaşandı 2 kişiye hediye gönderildi![]()
Olsun ya güzel olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 tane şef mi olacak yaniDaha önce eşitlik yaşandı 2 kişiye hediye gönderildi![]()
Neden canımNevos kulaklarini cekicem senin ama haaa![]()
Benim ben bu iki kişiden biri.Daha önce eşitlik yaşandı 2 kişiye hediye gönderildi![]()
Hımm bak birde o var2 tane şef mi olacak yani
Olsun ya güzel olur
Sonra başka tariflerle şefleri kapıştıttırirız.2 tane şef mi olacak yani
Olsun ya güzel olur
O da mümkün tabiHımm bak birde o varDur bakalım belki tek oy kullanıldığı halde 2 tane 1.miz olur
![]()
Tabi daha önce yaşandı 1.lerden biri AdraydıO da mümkün tabi![]()
Yok biri tarifini geri mi çekti acaba dedim.Nevoş'un matematik sıfır mı dedin yoksa![]()
Evet canım sütlü tatlılar.Evet biliyorum
Sütlü tatlılarmıydı![]()
Sonra başka tariflerle şefleri kapıştıttırirız.![]()
Ben sana demedim mi,yarismalarda yemeklere tiklayinca çorbalar cikiyo,onu düzelt diyeNeden canım![]()
Yok biri tarifini geri mi çekti acaba dedim.Çünkü ekliyorlar ekliyorlar sayı 19.
![]()
Hafızam nasılEvet canım sütlü tatlılar.
Aaaa ben başka birşeyi anlayıp düzelttimBen sana demedim mi,yarismalarda yemeklere tiklayinca çorbalar cikiyo,onu düzelt diyeilla isyan mi cikartalim
![]()
He başka yerlerde de sorun vardı yaniMatematiğim çok iyidir yoksa
Hafızam nasılVallahi kopya çekmedim
Aaaa ben başka birşeyi anlayıp düzelttimCanım orası benim yetki alanımın dışında
![]()
Canım önceki kategori konularınızda yarışma yazıyordu yeşil yeşil onları düzelttim bilmeyenler yarışma var zannetmesinHe başka yerlerde de sorun vardı yani![]()
Hmm adra birinci mi olmuşTabi daha önce yaşandı 1.lerden biri Adraydı![]()
Tabi kaçkez 1. ve 2. olduHmm adra birinci mi olmuş![]()
Neyse tebrik derizTabi kaçkez 1. ve 2. oldu![]()
Seninki iyi de benimki baya kötüymüş.Matematiğim çok iyidir yoksa
Hafızam nasılVallahi kopya çekmedim
![]()