• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Tavuk Yemekleri Oylama(Fotoğraflı)

En başarılı bulduğunuz ''Tavuk Yemekleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Mangalda Izgara Kanat

• Tavuk Sote

• Kore Tavuk Bowl

• Tavuk Tantuni

• Kremalı Mantarlı Ispanak Yatağında Chicken Parmigiana

• Tavuk Fajita

• Tavuk Dolması (Bütün Tavuk)

• Tavuk Burger

• Tavuk Çöp Şiş

• Tavuk Dünyası Kekiklim

• Çıtır Tavuk

• Tavuk Beyti Kebabı

• Tavuk Lolipop(Tom ve Jerry Baget)

• Yaprak Döner

• Tavuklu Çökertme Kebabı

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
deynepnaz deynepnaz , Nevreste Nevreste sorduğunuz için teşekkür ederim 🥰.
Son iki hafta benim için çok yoğundu.
Kızım kreşe başladı,eşimin mesaisi benim mesaiyle çakışti. Tek arabamız var ,önce eşimi işe, sonra kızı kreşe birakip ise gidiyorum.arada kızım hastalandı ateşi düşmedi bir kaç gün şimdi iyi çok şükür.
Bu tempoya bir de kayınvalide ,kayınpeder katıldı.( Kayınpeder de 20 gün önce kalp krizi geçirdi filan) .
İş yerinde de yıl sonu geliyor diye kafamı kaldırmadan çalışıyorum bu sıralar .bu yüzden buralara gelemedim . bazen bir iki satır ancak okuyabiliyorum.
Herkes iyidir inşallah 🥰
Canım Allah kolaylık versin 🤲 🥹
Çok geçmiş olsun ❤️
Rabbim feraha çıkarsın inşaallah ❤️ 😍 💜

Bak bak,seni sevene kadar senden daha iyileri var diyorsun :63: hak etmiyorum yani ben :KK12:
Öyle mi diyorum ulen. Nevomu, yasminimi de harcamayın diyorum :skandal:
Dünyanın yükünü yazsalar payıma :KK75:
Dost, düşman bir olup çıksa da yoluma:KK75:
Vazgeçmem senden yine de:KK75:
Ben aşkla yürürüm ateşe:KK75:
Yeter ki sen ellerimden tut:KK75:

deynepnaz deynepnaz :KK60:Eki Görüntüle 3679332
Canım benim :KK74::KK19: Rabbım ayırmasın bizi🤲
deynepnaz deynepnaz kadını nerede, her şeye bir kulp bulur. Gelsin benim pişime de bulsun da, o burnunu duvarlara sürteyim. :KK14: Eki Görüntüle 3679360
Sen bana şarkı hediye ettin güzel sözlü, kahve ikram ettin bol köpüklü, ben şimdi fazla kızarmayan hanım göbeği kılıklı pişini nasıl eleştireyim:rolleyes:

Kızım kreşe başladı,eşimin mesaisi benim mesaiyle çakışti. Tek arabamız var ,önce eşimi işe, sonra kızı kreşe birakip ise gidiyorum.arada kızım hastalandı ateşi düşmedi bir kaç gün şimdi iyi çok şükür.
Bu tempoya bir de kayınvalide ,kayınpeder katıldı.( Kayınpeder de 20 gün önce kalp krizi geçirdi filan) .
İş yerinde de yıl sonu geliyor diye kafamı kaldırmadan çalışıyorum bu sıralar .bu yüzden buralara gelemedim . bazen bir iki satır ancak okuyabiliyorum.
Herkes iyidir inşallah 🥰
Geçmiş olsun. Allah kolaylık versin. Bu kadar olumsuzluk içinde yarışmada 1.gidiyor olman az ds olsa moral olur inşallah :rolleyes:
Yaktın bizi kanatttt
Yalan kanat değil mangal:rolleyes:

Öyle mi diyorum ulen. Nevomu, yasminimi de harcamayın diyorum :skandal:

Canım benim :KK74::KK19: Rabbım ayırmasın bizi🤲

Sen bana şarkı hediye ettin güzel sözlü, kahve ikram ettin bol köpüklü, ben şimdi fazla kızarmayan hanım göbeği kılıklı pişini nasıl eleştireyim:rolleyes:
Biz çok kızarmış sevmiyoruz bacım, herifimin ısırırken dişine sert gelmemeli.😌

Getir saçını:KK4:

Herkes iyidir inşallah 🥰
Cok geçmiş olsun canım, Allah kolaylık versin ❤️

Back
X