- 22 Temmuz 2017
- 47.186
- 139.150
- 598
Senin iraden kimsede yok Bibi. Bu ara ödüllerden ödül ile şenlendir mideni, sonra devam edersin.Kız zaten şu ara ne bulursam yiyorumne biçim yerim varya
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin iraden kimsede yok Bibi. Bu ara ödüllerden ödül ile şenlendir mideni, sonra devam edersin.Kız zaten şu ara ne bulursam yiyorumne biçim yerim varya
![]()
Canım Allah kolaylık versindeynepnaz ,
Nevreste sorduğunuz için teşekkür ederim
.
Son iki hafta benim için çok yoğundu.
Kızım kreşe başladı,eşimin mesaisi benim mesaiyle çakışti. Tek arabamız var ,önce eşimi işe, sonra kızı kreşe birakip ise gidiyorum.arada kızım hastalandı ateşi düşmedi bir kaç gün şimdi iyi çok şükür.
Bu tempoya bir de kayınvalide ,kayınpeder katıldı.( Kayınpeder de 20 gün önce kalp krizi geçirdi filan) .
İş yerinde de yıl sonu geliyor diye kafamı kaldırmadan çalışıyorum bu sıralar .bu yüzden buralara gelemedim . bazen bir iki satır ancak okuyabiliyorum.
Herkes iyidir inşallah![]()
Öyle mi diyorum ulen. Nevomu, yasminimi de harcamayın diyorumBak bak,seni sevene kadar senden daha iyileri var diyorsunhak etmiyorum yani ben
![]()
Canım benimDünyanın yükünü yazsalar payıma
Dost, düşman bir olup çıksa da yoluma
Vazgeçmem senden yine de
Ben aşkla yürürüm ateşe
Yeter ki sen ellerimden tut
deynepnaz
Eki Görüntüle 3679332
Sen bana şarkı hediye ettin güzel sözlü, kahve ikram ettin bol köpüklü, ben şimdi fazla kızarmayan hanım göbeği kılıklı pişini nasıl eleştireyimdeynepnaz kadını nerede, her şeye bir kulp bulur. Gelsin benim pişime de bulsun da, o burnunu duvarlara sürteyim.
Eki Görüntüle 3679360
Geçmiş olsun. Allah kolaylık versin. Bu kadar olumsuzluk içinde yarışmada 1.gidiyor olman az ds olsa moral olur inşallahdeynepnaz ,
.
Kızım kreşe başladı,eşimin mesaisi benim mesaiyle çakışti. Tek arabamız var ,önce eşimi işe, sonra kızı kreşe birakip ise gidiyorum.arada kızım hastalandı ateşi düşmedi bir kaç gün şimdi iyi çok şükür.
Bu tempoya bir de kayınvalide ,kayınpeder katıldı.( Kayınpeder de 20 gün önce kalp krizi geçirdi filan) .
İş yerinde de yıl sonu geliyor diye kafamı kaldırmadan çalışıyorum bu sıralar .bu yüzden buralara gelemedim . bazen bir iki satır ancak okuyabiliyorum.
Yalan kanat değil mangalYaktın bizi kanatttt
Biz çok kızarmış sevmiyoruz bacım, herifimin ısırırken dişine sert gelmemeli.Öyle mi diyorum ulen. Nevomu, yasminimi de harcamayın diyorum
Canım benimRabbım ayırmasın bizi
Sen bana şarkı hediye ettin güzel sözlü, kahve ikram ettin bol köpüklü, ben şimdi fazla kızarmayan hanım göbeği kılıklı pişini nasıl eleştireyim![]()
Yav he heÖyle mi diyorum ulen. Nevomu, yasminimi de harcamayın diyorum
Canım benimRabbım ayırmasın bizi
Sen bana şarkı hediye ettin güzel sözlü, kahve ikram ettin bol köpüklü, ben şimdi fazla kızarmayan hanım göbeği kılıklı pişini nasıl eleştireyim![]()
Cok geçmiş olsun canım, Allah kolaylık versindeynepnaz ,
.
Mikserlik işe yaramadı cancağzım.Yav he he![]()
Kor ateşlerde yanasıcaaaaYalan kanat değil mangal![]()
Sorgulaman gereken başka şeyler yok mu ayol?Kor ateşlerde yanasıcaaaa![]()
Belki senin ki deKor ateşlerde yanasıcaaaa![]()
Ne gibiSorgulaman gereken başka şeyler yok mu ayol?
İlk konuyu açınca yanmıştı kanatı. Pes etmedi, tekrardan yaptıKor ateşlerde yanasıcaaaa![]()

Yaramadı cancağızımMikserlik işe yaramadı cancağzım.![]()
Ne güzel ayda iki kere mangal mis gibiİlk konuyu açınca yanmıştı kanatı. Pes etmedi, tekrardan yaptı![]()
Mikserlik işe yaramadı cancağzım.![]()
Bana mikser mi dediniz?Yaramadı cancağızım![]()
Ne vereyim size, tükürük mü, sopa mı, tokat mı? Seçin beğenin