- 24 Eylül 2018
- 102.525
- 302.965
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun KukrişimGeçen gün gittim doktora üflettiler iyi çıktı ama kbb ye gitmem gerekiyormuş sıkıntı burnumda sanırım ona da ameliyat diyecekler diye sallıyorum bakalım nereye kadar![]()
Çok teşekkür ederimBen Kanatçı ve Bowl yapan arkadaşları tutuyorum. Bowl kimin bilmiyorum, şansınız bol olsun kızlar.
YaşasınnnTavuk tantuniden asla vazgeçmem! Ruhum fakir :)
Allah yardımcınız olsun inşallah.deynepnaz ,
Nevreste sorduğunuz için teşekkür ederim
.
Son iki hafta benim için çok yoğundu.
Kızım kreşe başladı,eşimin mesaisi benim mesaiyle çakışti. Tek arabamız var ,önce eşimi işe, sonra kızı kreşe birakip ise gidiyorum.arada kızım hastalandı ateşi düşmedi bir kaç gün şimdi iyi çok şükür.
Bu tempoya bir de kayınvalide ,kayınpeder katıldı.( Kayınpeder de 20 gün önce kalp krizi geçirdi filan) .
İş yerinde de yıl sonu geliyor diye kafamı kaldırmadan çalışıyorum bu sıralar .bu yüzden buralara gelemedim . bazen bir iki satır ancak okuyabiliyorum.
Herkes iyidir inşallah![]()
Allah kolaylık versindeynepnaz ,
Nevreste sorduğunuz için teşekkür ederim
.
Son iki hafta benim için çok yoğundu.
Kızım kreşe başladı,eşimin mesaisi benim mesaiyle çakışti. Tek arabamız var ,önce eşimi işe, sonra kızı kreşe birakip ise gidiyorum.arada kızım hastalandı ateşi düşmedi bir kaç gün şimdi iyi çok şükür.
Bu tempoya bir de kayınvalide ,kayınpeder katıldı.( Kayınpeder de 20 gün önce kalp krizi geçirdi filan) .
İş yerinde de yıl sonu geliyor diye kafamı kaldırmadan çalışıyorum bu sıralar .bu yüzden buralara gelemedim . bazen bir iki satır ancak okuyabiliyorum.
Herkes iyidir inşallah![]()
Üffffdeynepnaz kadını nerede, her şeye bir kulp bulur. Gelsin benim pişime de bulsun da, o burnunu duvarlara sürteyim.
Eki Görüntüle 3679360
Gel Bibi, bir kereden hiçbir şey olmaz.
Kız zaten şu ara ne bulursam yiyorumGel Bibi, bir kereden hiçbir şey olmaz.![]()