- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Haci sen oyunu bana vercen dimirüyama girer yeminle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haci sen oyunu bana vercen dimirüyama girer yeminle![]()
Boşver canım kimseyi takma herşeyin vakti zamanı var.Normal olcak 6gun kaldi o yuzden tedbirli oluyorum napem zaten millet dogurmadin mi diiip duruyo sinir ediyo
Kurabiyelerin hepsi çok tehlikelirüyama girer yeminle![]()
gazteye sarda. yanlışlık oldu dersin ben onu cöp sandıydım deBen çiçah atarim kafasina![]()
şikeee vaaa şikeeeeeeAmanın neden öyle düşündünBizde olmaz öyle şeyler
![]()
rakip naberSelam arkadaşlar.
Keyifler nasıl? Iyidir umarım.
Bol bol tarifler gelmiş ne güzel. Rekabet arttı![]()
%5 kazanma ihtimalin vargazteye sarda. yanlışlık oldu dersin ben onu cöp sandıydım de
şikeee vaaa şikeeeeee
birinci olursam bu düşüncem yok olabiler![]()
Ahahahgazteye sarda. yanlışlık oldu dersin ben onu cöp sandıydım de
şikeee vaaa şikeeeeee
birinci olursam bu düşüncem yok olabiler![]()
%5 kazanma ihtimalin varNasıl beğendin mi
![]()
Canım merhabaIyi rakip senden naber![]()
nasıl korkmayalım çok güzel ve orjinal patron beğenmiş ühü ühü daha ne olsunn ..Siz baykuş kurabiyeden bayağı korkmuşsunuz![]()
Hahaha yok ya iyi oluyor zaten herks dogumu sorup duruyor kafam dagiliyorbiz kurabiyelerin derdinde bu bacımda doğurma derdinde canımm yaaa kötüyüz biz kötüü
ay bende o gune kadar dogurmazsam suni sanci verin bugun dogurcam ben dicem kv dedim bole bole diye olur bencede diyelim dioBoşver canım kimseyi takma herşeyin vakti zamanı var.
15.01.2015![]()
Yok daha çok hipnozcu olduğumu söylüyorlar
seni zaten hiç gözüm tutmadıydı şike başkanı sensin dimi![]()
iyidirIyi rakip senden naber![]()
Allah kolaylık versin canım umarım kızımız seni yormaz hemen gelirHahaha yok ya iyi oluyor zaten herks dogumu sorup duruyor kafam dagiliyor
ay bende o gune kadar dogurmazsam suni sanci verin bugun dogurcam ben dicem kv dedim bole bole diye olur bencede diyelim dio![]()
5 kategoriyi görmeden şurdan şura gitmemYok daha çok hipnozcu olduğumu söylüyorlarSeninle 5 kategorilik anlaşma yapalım mı
![]()
Patron yurt dışında çok ilgilenemiyor o yüzden tüm tarifleri beğenmedi yoksa ayrım yapmaz hepsine beğeni yapar.nasıl korkmayalım çok güzel ve orjinal patron beğenmiş ühü ühü daha ne olsunn ..
Anlaştık5 kategoriyi görmeden şurdan şura gitmem![]()
anlaştık dimedimAnlaştıkBen bu sözü unutmam sana hatırlatırım umarım bilgin vardır.
![]()