- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Şaşırdım, sen bizi beğenmiyor gibi duruyorsun daha çokBegenemedin mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaşırdım, sen bizi beğenmiyor gibi duruyorsun daha çokBegenemedin mi![]()
Hiç harcarmıyım seni kadrolu eleman yaptım daha ne istiyorsun bu kurabiyelerle bir daha seni bırakmam.komşunuda böyle harcadın işteeee
gitti emeklerim
Yaşa ve görneee lannnn külbastımı mı yapcanız alayınız birleşip
tek tek geliynnnnnn![]()
Allah AllahŞaşırdım, sen bizi beğenmiyor gibi duruyorsun daha çok![]()
Yardımcı olursunuz o hala şoktayken hipnozu yaparızAynen yaa![]()
Nevoş bunlar grupça pek hamaratlar, sen y diyorsun onlar yarışmaya katılıyor, o kadarda heveslilerHiç harcarmıyım seni kadrolu eleman yaptım daha ne istiyorsun bu kurabiyelerle bir daha seni bırakmam.Ağzınla anlaşma yapmayıda kabul ettin şahitlerimde var
..Bundan sonra bir yere kaçamazsın
![]()
Bununla bizi kandıramazsın
Hoş geldinn ablaamm nasılsınnnn
Kuzucan![]()
Ohhh ohhhh ne güzelNevoş bunlar grupça pek hamaratlar, sen y diyorsun onlar yarışmaya katılıyor, o kadarda hevesliler![]()
Temizlik yaptım, mutfak dolaplarını falan sildim, şimdide yemek yapıyorum, işim bitsin dedimAllah Allahsen nerdeydin bakim bu saate kadar
![]()
HahahahBununla bizi kandıramazsınHarbi bunları çok denedi bak çıkabiliyor mu
![]()
Merhaba canım.Canım merhabaRakiplerimiz gün geçtikçe çoğalıyor ayağını nasıl sürttün böyle
![]()
Hanım Abla bizim ekiptenhanım ablaa kurtar beniiiiiiiiiiii
bunla rkülbastımı yapcakalrmış![]()
Hee senden yapacaz külbastıyıhanım ablaa kurtar beniiiiiiiiiiii
bunla rkülbastımı yapcakalrmış![]()
Harbi'cim yardımcı ol arkadaşa nasıl bir yere düştüğü hakında fikir verHahahahbirak nevos son çırpınışları zaten
![]()
istanbula gidecektimde bennnHarbi'cim yardımcı ol arkadaşa nasıl bir yere düştüğü hakında fikir ver![]()
Maşaallah canımMerhaba canım.
Olsun olsun ne güzel. Bol tarifli bol çekismeli ve tabiki eğlenceli olsun.
Valla hep öyle derler ben bile inanıcam ayagımin şanslı olduğuna. Gecen gün arkadaşim butik açtı. Sen hep gel diyor bana çok gelen giden oluyor
Gitmemki artık buralardayım. Pistide olsam sonran birincide olsam gelirim![]()