- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
Oh oh allah versinPatron yurt dışında çok ilgilenemiyor o yüzden tüm tarifleri beğenmedi yoksa ayrım yapmaz hepsine beğeni yapar.Birde nasıl yetişsin tarifler başını aldı gidiyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh oh allah versinPatron yurt dışında çok ilgilenemiyor o yüzden tüm tarifleri beğenmedi yoksa ayrım yapmaz hepsine beğeni yapar.Birde nasıl yetişsin tarifler başını aldı gidiyor
![]()
Olsun internet ve mutfak her yerde var.istanbula gidecektimde bennn![]()
Hiç şükretmeyi bilmiyorlar, onların en azından çıkışı var benim o da yokHarbi'cim yardımcı ol arkadaşa nasıl bir yere düştüğü hakında fikir ver![]()
Hoş geldinn ablaamm nasılsınnnn![]()
hanım ablaa kurtar beniiiiiiiiiiii
bunla rkülbastımı yapcakalrmış![]()
Hanım Abla bizim ekiptenBuraya girdin çıkışın yok
![]()
Tabi sefimHarbi'cim yardımcı ol arkadaşa nasıl bir yere düştüğü hakında fikir ver![]()
Ne biliyorsun belki onlarında yokHiç şükretmeyi bilmiyorlar, onların en azından çıkışı var benim o da yok![]()
HemşomTabi sefim![]()
Nereyeeee bizde gidiyoduk zatenşşşt hani kurbiler hani hani
![]()
Seni burda bırakıp, nereye gitcem demiNe biliyorsun belki onlarında yok
Sen çıkamazsın zaten![]()
Sensin tabiki ablamHoş gördüm sağol mutfaktayım bende
İyi iyi yapsınlar şöle bol kekikli olsun
Demi nevoşşşşşşsen anlat kk'nın çete reisi kim olduğunu
![]()
Vayyyyharbi bi sonraki yarışı sabırsızlıkla bekliom heee
;günün itirafı![]()
Sanada yeni kurbanlar geldi böcükNereyeeee kurabiye var ama yanik yukledim buraya 
![]()
Birşey olmaz o çabuk gaza geliyorVayyyykıza daha bisey yapmadan hemen ikna oldu
sözleşme imzalatalim nevos vaz gecemesin
![]()
Tolin'cim sen buraya gelip hep dağılın diyorsun ters tepiyor galiba biz gittikçe çoğalıyoruzNereyeeee kurabiye var ama yanik yukledim buraya 
![]()
Harbi zaten katılacak eşinden izin aldık merakla bekliyor enişteharbi bi sonraki yarışı sabırsızlıkla bekliom heee
;günün itirafı![]()
Seni burda bırakıp, nereye gitcem demi![]()
Hanım abla, sürüyle geliyorlar, KK seferber oldu kemerimi almak içinPinko kemeri çıkarmaya başla annem sen,çok alışma emiiii![]()
Sensin tabiki ablamAblam tutalım bunları bırakmayalım düştüler elimize
![]()
Sanada yeni kurbanlar geldi böcük
Seni görünce canım, Etli pilav istedi![]()