- 20 Mart 2008
- 142.187
- 214.499
- 1.423
- 61
Aman Ablam akıllı ol yaramazlık yapmaSonra beni kim koruyacak
![]()
Söz veremem nevoş söz veremem
Pilavı görene kadar, gayet istikrarlı gidiyordum![]()
Pilavı yok sayyyy hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman Ablam akıllı ol yaramazlık yapmaSonra beni kim koruyacak
![]()
Pilavı görene kadar, gayet istikrarlı gidiyordum![]()
Ye giiiz sismanlamazsin gecen bende perde pilavi yaptimm iice acikPilavı görene kadar, gayet istikrarlı gidiyordum![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun canımOlmaz inşallah dogumuda tetikliyormus normalde sali gitcektim carsamba gitcem normaldede dogum icin verdi tarih o ama ben o gun gidip sonraki gun dogurmak istiyorum![]()
Resim eklemekte sorun yaşıyor.Krizantem de kurabiyeyle beraber kendinide fırına mı attı naptı, sesi soluğu çıkmıyor![]()
Panpa sırt sırta verek. candyshopu avladık dedirtmeyek
Bunu yeni gördüm harbi'cim o söz senin ağzından yazılmış farkında mısınVayyyykıza daha bisey yapmadan hemen ikna oldu
sözleşme imzalatalim nevos vaz gecemesin
![]()
Nerde ki o ben onun dilinden anlarımResim eklemekte sorun yaşıyor.Aslında konuyu açıp eklese ben düzeltirim çok zor değil resim eklemek
![]()
Ben sizden sayılmıyor muyumPanpa sırt sırta verek. candyshopu avladık dedirtmeyek
ama pinkin kemerini alalım![]()
az önce arkidişlerinle benle dalga gectin.Nerde ki o ben onun dilinden anlarım
Ben sizden sayılmıyor muyum
Niye beni kabullenemiyorsun bilmiyorum ki![]()
Avladık siziPanpa sırt sırta verek. candyshopu avladık dedirtmeyek
ama pinkin kemerini alalım![]()
Avladık sizi
Kemeri almak kolay değilPinko vermiyor biraz zorlanacaksınız
![]()
Özelden yaz canımNerde ki o ben onun dilinden anlarım
Ben sizden sayılmıyor muyum
Niye beni kabullenemiyorsun bilmiyorum ki![]()
Harbi;.... veya harbi dediki; deseydi tamam da. Bana itirafta bulunmus benceBunu yeni gördüm harbi'cim o söz senin ağzından yazılmış farkında mısın![]()
Bu tripleri çok gördüm
Harbiden:gercekten didim senle alakalı deeelHarbi;.... veya harbi dediki; deseydi tamam da. Bana itirafta bulunmus benceben öyle algiladim
![]()
Nasıl yaptım ben öyle bir terbiyesizliği, hiçte huyum değildir amaaz önce arkidişlerinle benle dalga gectin.
ezim ezim ezdirdin beni![]()
Onun genel huyudur o canim,sana özel degilaz önce arkidişlerinle benle dalga gectin.
ezim ezim ezdirdin beni![]()
Vallahi sana kurulmuş bir komplo gibi geldi banaHarbi;.... veya harbi dediki; deseydi tamam da. Bana itirafta bulunmus benceben öyle algiladim
![]()
şey düşündümdeBu tripleri çok gördümSonra katılmak isteyeceksin ben tarifini başka bölüme taşıyacağım
![]()
Ne vuruyon beHarbiden:gercekten didim senle alakalı deeel![]()
kemeri bunu cok havalandırmış belliOnun genel huyudur o canim,sana özel degilgel sen benim yamacimaaa
![]()