- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Bakıyorm da bana hiç yüz vermiyosunuz adra hanimValla çamaşırlar bile donuyor Nevoş.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakıyorm da bana hiç yüz vermiyosunuz adra hanimValla çamaşırlar bile donuyor Nevoş.![]()
Hıı seninki antika yani.Yemiyor canım benim. Çorba sevmez, yemeğinde tanelerini pilavın üstüne koyuyor, suyu çöpe gidiyor![]()
Battaniyenin altından adraya laf yetiştiriyorumHoş buldum hemsomiyidir,senden naber
Hosbuldum kuzum nasilsin![]()
Ay burasıda ayni. Sürekli elektrik kesiliyo nevos,sizin orda da var mi böyle bi sorun?İyiyim canım çok şükürDonuyoruz hava çok soğuk
![]()
Benim ki tek çeşit yer, bana kolaylıkHıı seninki antika yani.Yemekten de anlamıyor.Pilav çok bile o zaman.
![]()
Bizimde su kesintisi oluyorAy burasıda ayni. Sürekli elektrik kesiliyo nevos,sizin orda da var mi böyle bi sorun?
Ahhh canım tabletten geriden geliyorum biraz.Bakıyorm da bana hiç yüz vermiyosunuz adra hanimayran ictik,ayri mi düştük
![]()
Elektirik gitti,geldi,gitti,geldi sinir oldumBattaniyenin altından adraya laf yetiştiriyorum
Sen naptın?
Yemeyi bilmeyene çok bile.Benim ki tek çeşit yer, bana kolaylık![]()
Elektrik su olmayınca elimiz kolumuz bağlanıyor.Bu soğukta olmayınca evde soğuyorElektirik gitti,geldi,gitti,geldi sinir oldumeşimle girdik battaniyenin altina mecbur çok soğuk,uyumusuz. Tv açıktı,elektrik gelince direk açıldı da uyandik 1 saat önce. Yarın tüm gün kesik olacakmış ufff
![]()
Bilmiyorum canim yaa havalar çok soğuk,malatya donuyomus. Amcamın kizinin 2 çocuğu var biri bebek. Hava böyle olursa gitmem ben dedi. Eşimde bizde gitmeyelim diyoBizimde su kesintisi oluyor
Tatilde Malataya'ya gidiyor musun belli oldu mu?
Şarjları fulleyinElektirik gitti,geldi,gitti,geldi sinir oldumeşimle girdik battaniyenin altina mecbur çok soğuk,uyumusuz. Tv açıktı,elektrik gelince direk açıldı da uyandik 1 saat önce. Yarın tüm gün kesik olacakmış ufff
![]()
Ben de aynı durumdayım.Battaniyenin altından adraya laf yetiştiriyorum
Sen naptın?
He tamamAhhh canım tabletten geriden geliyorum biraz.Şimdi selam verecektim mesajını gördüm.Nasılsın?
![]()
Hayırlısı olsun canımBilmiyorum canim yaa havalar çok soğuk,malatya donuyomus. Amcamın kizinin 2 çocuğu var biri bebek. Hava böyle olursa gitmem ben dedi. Eşimde bizde gitmeyelim diyo![]()
Ay işin kötüsü tel sarji iş yerinde kalmış. Tel kapandiŞarjları fulleyin
Soğuk kısmı kötü ya
Çok şükür canım iyiyim.He tamamiyiyim canim,sen nasılsın
![]()
Valla öyle. Bizim evin olduğu bölgede dogalgaz hattı yok. Geneli elektrik sobasiyla isiniyo. Elektrik tüm gün yoktu nerdeyse donduk vallaElektrik su olmayınca elimiz kolumuz bağlanıyor.Bu soğukta olmayınca evde soğuyor![]()
Daha net bişey yok. Insallah geliriz canim ya çok istiyorum benHayırlısı olsun canım![]()
akşam olsunda şef beni yolsun diye bekliyon demiBen de aynı durumdayım.![]()
O kötü olmuş da sakin ol. Yapacak bir şey yokAy işin kötüsü tel sarji iş yerinde kalmış. Tel kapandihem donuyoruz,hem sarjim bitik. Cinlerim tepemde
![]()