- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
HahahaAslında iyi ama uzaktanBen susayım çok konuştum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahaAslında iyi ama uzaktanBen susayım çok konuştum
![]()
Canım ben tatilde bile buralardayım sizi bırakmam
Usaklara gitme nevoş gitme.
MeggggSelam
Nevoşanlaştığımız gibi
Nörüyonn giizzzHeeeee
Dök içini çooocum.Hahahabenimde bu konuda çok söyleyeceğim şey var ama susmak hayrima olur diye düşünüyorum
![]()
Hoşgeldin Meg'imSelam herkese
Nevoşanlaştığımız gibi
En iyisi susalımHahahabenimde bu konuda çok söyleyeceğim şey var ama susmak hayrima olur diye düşünüyorum
![]()
Selam Meg naber?Selam herkese
Nevoşanlaştığımız gibi
Bir sampim (papagan) var onunla zaman geciriyorum abla, baska turlu zaman hic gecmezdi zatenNeler yapıyorsun![]()
BanadaaaSelam herkese
Nevoşanlaştığımız gibi
Bdvye taşımak mesele değil. Eşim forumu,nickimi falan biliyoDök içini çooocum.taşırız bdv ye
![]()
Ne güzel olmuş canım kendine eğlence bulmuşsunBir sampim (papagan) var onunla zaman geciriyorum abla, baska turlu zaman hic gecmezdi zaten![]()
Kime örüyon
Benimki biliyorBdvye taşımak mesele değil. Eşim forumu,nickimi falan biliyobakar falan keser beni
![]()
Ben cıkıyorum ablacımNe güzel olmuş canım kendine eğlence bulmuşsunTabi canım geçer mi
![]()
İyi geceler canımBen cıkıyorum ablacımuyusam iyi olucak basim agrimaya basladi.
iyi muhabbetler size , iyi gecelr bayanlar :)
Nevoş bir ben kaldım heralde hemşon olmayan.PegasusHemşom nerelerdesin hiç gelmiyorsun
![]()
Taşımayın konuyuDök içini çooocum.taşırız bdv ye
![]()
İyi geceler canım.Kendine iyi bak.Ben cıkıyorum ablacımuyusam iyi olucak basim agrimaya basladi.
iyi muhabbetler size , iyi gecelr bayanlar :)