HELAL OLSUN nasıl bir kadınsın senn hem anasın hem 3 çocuk eş polis canımcımm helal olsun sana yeminlen benden daha çok çalışıyon senn..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HELAL OLSUN nasıl bir kadınsın senn hem anasın hem 3 çocuk eş polis canımcımm helal olsun sana yeminlen benden daha çok çalışıyon senn..![]()
Çılgınlık mı didin .Sen didin benim suçum yok Bana oy virmezseniz intaaaaaar edicem.Benim resimler hazır![]()
Allah analı babalı buyutsun cnm, aıleden bırınımı kaybettınız basınız sagolsun..Erva hanne inşallah nevosum ama bizim dogumla olum ayni anda geldi o yuzden erva yerine hatice de olabilir ben pek sicak bakmıyorum ama yarin belli olcak iste
2. sayfadaki tariflere baktın mıKK nın yarısı kurabiye yarışmasına katılmış
Maşallahhh katılım rekorumu kırıldı acaba sayamadım yorum yapmaktan
Birbirinden güzel tarifler gelmiş hepinizin ellerine sağlık hanımlar..
hay maşallah...2.sayfadamı var2. sayfadaki tariflere baktın mı27 tarif oldu
![]()
Evet yaaa bu gidişle 30 zu göreceğizz..ühü ühü ühü..KK nın yarısı kurabiye yarışmasına katılmış
Maşallahhh katılım rekorumu kırıldı acaba sayamadım yorum yapmaktan
Birbirinden güzel tarifler gelmiş hepinizin ellerine sağlık hanımlar..
olsun yorum değil önemli olan oy oy oy bana bana bana27 tarifi tek tek incele bir de yorum yap hiiiiç kolay değildi![]()
Canım 3. sayfaya geçeceğiz inşaallahhay maşallah...2.sayfadamı vardemesen görmezdim valla
![]()
Evet yaaa bu gidişle 30 zu göreceğizz..ühü ühü ühü..
olsun yorum değil önemli olan oy oy oy bana bana bana![]()
Ara ara uğrayıp yeni tariflere yorum yapayım bari yoksa birikiyor 27 tane tarifi birden incelemek zor oluyorCanım 3. sayfaya geçeceğiz inşaallahDaha 11-12 gün var
![]()
Erva hanne inşallah nevosum ama bizim dogumla olum ayni anda geldi o yuzden erva yerine hatice de olabilir ben pek sicak bakmıyorum ama yarin belli olcak iste
bihterine de bi de tam olsunolsun yorum değil önemli olan oy oy oy bana bana bana![]()
Merhaba bu kategorimiz Kurabiyelerkızlar bu yarışmalara nasıl katılıyorsunuz bende istiyorumm :)
Ellerinize sağlık çok güzel olmuşKızlar bunlarda bızım baykus kurabıyeler:)
Ikı kızım var 4.5 yas ve 27 aylık yaparken cok eglendık:)
Tarıf farklı ama seklı bukrem arkadasımızın kurabıyesı:) tesekkur edıyorum bukrem ve yarısmayı hazırlayanlara farklı seyler ogrenıyoruz:)Eki Görüntüle 1371504