Yengeç burcu çok hamartamış öyle duydumdur yapma gaza geliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yengeç burcu çok hamartamış öyle duydumdur yapma gaza geliyorum![]()
Herkese bi yorum yaptın bi Benle ilgilenmedin gözümden kacmadiAkrep kadini hamarat oluryavvvben yaptim kimsezehirlenmediyse sen daha cok yaparsin
![]()
gene noluyo bu topıkte yaaaaaa burası nıye kalabalık boyleeee![]()
Naber bebikimmpampaaa
benım falıma sen bak nevosşşş![]()
Sadece önümüzdeki kategoriye katılacaklara bakıyorHerkese bi yorum yaptın bi Benle ilgilenmedin gözümden kacmadi![]()
Yaaa daya cayiii daya cayiiii kepceyi bindir demiiSen düşünme bunları hadi çay içelim![]()
Hiiiiiii olduuuuu hadi gariii sen bakarsin artikKurabiye yapanlara burç yorumu yapıyoruzKahve falıda mı baksak
![]()
kizokadar kalabaligizmi mutlaka birimize takilir toketler kurabiyeyi yaparHamarat mı oluyorlarO zaman tutun bırakmayın bir yere
Kriz koş kapıyı kapat![]()
Yapar değil miYaaa daya cayiii daya cayiiii kepceyi bindir demii
Hiiiiiii olduuuuu hadi gariii sen bakarsin artik
kizokadar kalabaligizmi mutlaka birimize takilir toketler kurabiyeyi yapar![]()
Herkese bi yorum yaptın bi Benle ilgilenmedin gözümden kacmadi![]()
biraz daha kalırsam kolları sıvayıp bütün hünerlerimi sergilemek zorunda kalcam o yüzden şimdi gidiyorum.Yengeç burcu çok hamartamış öyle duydumSenin nickte saksı değilim ben en güzel kurabiyeyi ben yaparım diyor
Burç yorumlarını düşün
![]()
Nevosssss boş mezar görünce içine atlayan nevosssSadece önümüzdeki kategoriye katılacaklara bakıyor![]()
Dönüşünü bekliyor olacağızbiraz daha kalırsam kolları sıvayıp bütün hünerlerimi sergilemek zorunda kalcam o yüzden şimdi gidiyorum.
ama belki dönüşüm muhteşem olur![]()
Cay saatim geldi yaaa beynim uyustu napcanakrep değilim neyseki![]()
Nevosssss boş mezar görünce içine atlayan nevosss![]()
Bu saate kadar içmedin mi yoksaCay saatim geldi yaaa beynim uyustu napcan![]()
Kacmaaaaaaaaaaaaabiraz daha kalırsam kolları sıvayıp bütün hünerlerimi sergilemek zorunda kalcam o yüzden şimdi gidiyorum.
ama belki dönüşüm muhteşem olur![]()
Ictimmmama merett aratiyor kendiniiiBu saate kadar içmedin mi yoksa![]()
akrep değilim neyseki![]()
Dönüşü muhteşem olacakmış bırakın gitsinKacmaaaaaaaaaaaaa