• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

vayyyyyy bide gencecik kadına nene dedın ha yandın sen nevos yandınnnn:eek::eek::eek::KK17::KK17::KK53::KK53:

yupiiiiiiiii:KK71::KK71::KK71:
İlk defa nene demedim :63:sen görmedin galiba enlerde onun için seneye en nene kategorisi açalım en abla benim olsun bile dedim:DBana hiçbirşey söylemedi:p:p:p:p

demekkı banada bayılıyosun nevoş:KK53::KK53::KK53:

Bayılıyorum tabiki:KK8:

oooooo nenem duymasın cok kıskanırrrr:KK8::KK8::KK8::KK8::KK53:

Söylemezsen duymaz:KK59:

alıntı yaptım ama cevap vermedınız krizzzz hanımmmmmP:p:p

soyleyecem:KK53::KK53::KK53::KK53:

İyi geceler canım her zaman bekliyoruz..:KK60:

Söylersen ben de kıvırırım:KK70:

elımde kapı gıbı ekran goruntusu var nevos ya bızım tarafa gecersın yada goruntuyu neneme yollarım:KK62::KK62::KK62::KK53:

tamam pampaaaa ıyı uykularrr:KK3:

Senin tarafta kimse yok:p:p:p
Nenem bana birşey demez bana ona durumu açıklarım:cool:

vayyyyyy bide gencecik kadına nene dedın ha yandın sen nevos yandınnnn:eek::eek::eek::KK17::KK17::KK53::KK53:

yupiiiiiiiii:KK71::KK71::KK71:

İlk defa nene demedim :63:sen görmedin galiba enlerde onun için seneye en nene kategorisi açalım en abla benim olsun bile dedim:DBana hiçbirşey söylemedi:p:p:p:p

onu gormemıstır ama bu yazdıgını gorecek :KK53::KK53::KK53::rolleyes::rolleyes:

Noluyorrrr nannnnn :KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:

Önce bi kaynatma turşu yapiym .Akşsm kabak datlısu yaptım.:KK70::KK70:Turşuyla datlu yesinlerr.

Ooof hergün aynı teraane .Sebzelerde buz tutmuş pazarda ne yapiym ben .Et yemeği ye ye sıkıldım töööbe tööobe Allahım sen affet.

Bende hiç sevmiyrum yemek yapmasını,mutfak bünyeme ters geliyor :KK53::KK53:

Önce bi kaynatma turşu yapiym .Akşsm kabak datlısu yaptım.:KK70::KK70:Turşuyla datlu yesinlerr.

Bak çok uyumlu oldular :KK70::KK70:bide tuzlu bii yaotınmı tamamdır :KK70:

Ooof hergün aynı teraane .Sebzelerde buz tutmuş pazarda ne yapiym ben .Et yemeği ye ye sıkıldım töööbe tööobe Allahım sen affet.
Söyle söyle sonra tövbe allahım affet..ne yapıcan kızz sebzeli bulgur.. yanına cacık önden mercimek çorbası ana yemek alıcan karnıbaharı fırında kaşarlı yapacan aç interneti yaz fırında kaşarlı diye bak ne kolaymış hemide lezzetlii

Back
X