• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

4ZzkMp.jpg

Çocuğum.olunca bu emzikten alcam:KK70:
:-):-):-):-):-):-):-):-) cok komik yaaa

Daha 10 gün var:eek:

Yok izlemedim önce evleri şehirleri geziyordu izlemiştim ama bu söylediğine denk gelmedim.o_O1-2 program var yöre yöre geziyorlar onları izliyorum denk gelirsem çok hoş oluyor:D

Hoşgeldin hemşom nehaber:KK19:
İzle vaktin olursa.Çok güzel tarifler veriyorlar.Show Tv`de hergün 12 gibi.Mutfağı çooooook güzel.:KK68::KK36:

Aah ah küçüklükleri en kolaymış bilemedim bilemedim.:mad:
Haklısın canım:mad:
Sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil:KK19:
Bugün evim şahanede 1 ailenin çocukları doğuştan hasta neler yaşamışlar o kadar üzüldüm anlatamam:KK42:Halimize çok şükür,bin şükür:KK51:

İzle vaktin olursa.Çok güzel tarifler veriyorlar.Show Tv`de hergün 12 gibi.Mutfağı çooooook güzel.:KK68::KK36:
Ben o satte meşgul olduğumdan hiç denk gelmedim o zaman:KK45:Kızların okuldan geldği saat:KK47:Umarım denk gelir izlerim seviyorum o tür programları:KK45:

Selam hanım abla hoşgeldin.:KK54:
Ben hiç denemedim de bugün Nursel`in Mutfağı`nda yaptılar oradan biliyorum.:KK48: Seyrettin mi hiç o programı.Kendi evinde program yapıyor kadın.Evine hastayım.:KK36:

Selam adracım hoş buldum sağol :KK60:

Selam :KK24:Tolin serbest mi :KK53::rolleyes:

Selam edsercim hoş geldin :KK60:

İyi yapmışsın Ablacım:KK60:Tolin aramızı bozmaya çalışıyor:eek: bilmiyorki o ne kadar zor:63:

Heçççç uğraşmasınn bile :KK5::KK5:

4ZzkMp.jpg

Çocuğum.olunca bu emzikten alcam:KK70:

Dişlekkk yaa ben sana altından emzik alacam tamammı :KK70:

bundan sonra bu topıgın nenesı benım baska nene gorursem yakarım:KK62::KK62::KK62::KK53:

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Back
X