- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ohh çekmek kolay olmuyorins ablam bixim icinde aynisi olur cok sknti yasadigimdan artik bende oh cekmek istiyorum
Çok tatlı amaYazık çocuğa öyle sanacak herkes.![]()
hayiiirrr cok tatliiiAnneciiim çok korkunç![]()
Ahandaaa
Olsun ben bulup sana yollayacağım![]()
Sırf bunu ağzına tıkmak icin çocuk dogurulur becok komik yaaa
bundan sonra bu topıgın nenesı benım baska nene gorursem yakarım![]()
Napiyon tolin nenebundan sonra bu topıgın nenesı benım baska nene gorursem yakarım![]()
Evet ama hazır olsun istemiyorum doğal olmasından yanayımOrman meyveli sos diye hazırı var canım![]()
Aah ah küçüklükleri en kolaymış bilemedim bilemedim.Canım ohh çekmek kolay olmuyorÇocuklar oluyorlar büyüyorlar sorunlar bitmiyor
..Sağlığımız yerinde olsun gerisi geliyor
![]()
İzle vaktin olursa.Çok güzel tarifler veriyorlar.Show Tv`de hergün 12 gibi.Mutfağı çooooook güzel.Daha 10 gün var
Yok izlemedim önce evleri şehirleri geziyordu izlemiştim ama bu söylediğine denk gelmedim.1-2 program var yöre yöre geziyorlar onları izliyorum denk gelirsem çok hoş oluyor
Hoşgeldin hemşom nehaber![]()
Sen doğur ben alıp yollayacağım hatırlatırsınÇok tatlı ama
hayiiirrr cok tatliii
Ahandaaaalmazsan evini basarım nevos
Sırf bunu ağzına tıkmak icin çocuk dogurulur be![]()
Daha bizim bebek bile yok olunca napcaz bilmiyorumCanım ohh çekmek kolay olmuyorÇocuklar oluyorlar büyüyorlar sorunlar bitmiyor
..Sağlığımız yerinde olsun gerisi geliyor
![]()
nevossss sımdı nenemle aranı bozayımda gor sen
ben cıtır neneyımNapiyon tolin nene![]()
TememSen doğur ben alıp yollayacağım hatırlatırsın![]()
Ozmn vişne suyu nişasta pişirip yapıyosun .Dondurucumda hep olur vişneye bayılıyoruz.Evet ama hazır olsun istemiyorum doğal olmasından yanayım
Haklısın canımAah ah küçüklükleri en kolaymış bilemedim bilemedim.![]()
Ben son bıratığımda mapustu çıktı mıAaa yinemi .hapsoldu.![]()
Hoşgördüm benin meleğimHoşgeldin Efser.![]()
Azıçık fırcalasan iyiydi![]()
Çocuğum.olunca bu emzikten alcam![]()
Sırayı bozmıyayımins ablam bixim icinde aynisi olur cok sknti yasadigimdan artik bende oh cekmek istiyorum
Ben o satte meşgul olduğumdan hiç denk gelmedim o zamanİzle vaktin olursa.Çok güzel tarifler veriyorlar.Show Tv`de hergün 12 gibi.Mutfağı çooooook güzel.![]()
Selam hanım abla hoşgeldin.
Ben hiç denemedim de bugün Nursel`in Mutfağı`nda yaptılar oradan biliyorum.Seyrettin mi hiç o programı.Kendi evinde program yapıyor kadın.Evine hastayım.
![]()
SelamTolin serbest mi
![]()
İyi yapmışsın AblacımTolin aramızı bozmaya çalışıyor
bilmiyorki o ne kadar zor
![]()
![]()
Çocuğum.olunca bu emzikten alcam![]()
bundan sonra bu topıgın nenesı benım baska nene gorursem yakarım![]()
Gecen bende bir bebek elbisesi gordumm zibindi totosunda ben babamin prasina ediyom diyoduÇok tatlı ama
hayiiirrr cok tatliii
Ahandaaaalmazsan evini basarım nevos
Sırf bunu ağzına tıkmak icin çocuk dogurulur be![]()
ooooooooooooo hain efserde burdaymısssssBen son bıratığımda mapustu çıktı mı
Hoşgördüm benin meleğim
Azıçık fırcalasan iyiydinehaber hemşom
Sırayı bozmıyayım![]()